Όπως μαθαίνουμε η Sony επιβεβαιώνει πολλές αναφορές στα media που μεταφέρουν πως οι NEX και SLT κάμερες είναι ξανά σε παραγωγή…

Αυτή τη φορά σε ένα άλλη εργοστάσιο στην Ταϊλάνδη όπως μας λέει το dpreview καθώς οι εγκαταστάσεις στο Ayuthaya είχαν υποστεί ζημιές από τις πλημμύρες.

Η παραγωγή των Sony Alpha NEX-7 και όλοι του compact system της, όπως και της A-65 SLT είχε προβλήματα και έτσι είχε καθυστερήσει το λανσάρισμα που φυσιολογικά θα είχαμε αυτές τις ημέρες.

Εκτός από την ιαπωνική εταιρία και άλλες είχαν σημαντικότατα προβλήματα με τις Nikon, Dell, Western Digital και Seagate να έχουν τεράστια προβλήματα.

Η Nikon που είχε θετική πρόβλεψη για το έτος τώρα έχει μειώσει τις προβλέψεις της και η Sony έπραξε το ίδιο για το τρίμηνο.

Η Sony δε, μετέφερε την παραγωγή των NEX και SLT σε εργοστάσιο στο Chonburi στην ίδια χώρα, πιο νότια, που παράγει συστήματα αυτοκινήτου. Αναφορές του ιαπωνικού website Sankei λένε πως το εργοστάσιο “μετατράπηκε” σε ένα “…full operable A77/65 and NEX-7/5n” εργοστάσιο παραγωγής.

Το Sankei αναφέρει δε πως η Sony σκέφτεται κάποιες compact μηχανές να μεταφερθούν στην China.

Λύση και τώρα να τις δούμε στα χέρια μας, αφού είναι δύο από τις πιο πολυαναμενόμενες μηχανές στον κόσμο!