Το Logitech Harmony Link κάνει τη δουλειά μέσω Wi-Fi και δουλεύει και σε smartphone και tablet με apps με ένα interface όντως cool…

H Logitech έχει δημιουργήσει στο παρελθόν best-selling universal remote χειριστήρια. Δουλεύει σε iPad, iPhone και Android συσκευές.

Το να ελέγχεις iOS και Android δεν είναι κάτι περίεργο, αλλά οι δημιουργοί ηλεκτρονικών τώρα έχουν βρει τη… χαρά του με τις smartphone apps για έλεγχο TVs, receivers και Blu-ray disc player. Η δε Logitech έχει από παλιά το Harmony Link της για τέτοιες δουλειές και από τη φύση του έχει μια ‘ιστορία’.
Μια συσκευή που συνδέεται με Wi-Fi δίκτυο και μόλις είναι στη θέση του το iPad, iPhone, iPod Touch ή Android μηχανάκι κάνει τι δουλειά.

Με ένα κλικ το Harmony Link υπόσχεται σύνδεση TV, έχεις το κανάλι που θέλεις και ανοίγει το σύστημα του home theater με όλα τα παρατρεχόμενα.

Το ίδιο πάντως έχει κάνει και η Sony, με το tablet S να έχει ήδη μέσα στις εφαρμογές του μια native app για να ελέγχεις το σύστημα σου. Χωρίς κόστος και πολύ καλοσχεδιασμένη…