Σαν μέρος του 8ου Design Challenge έξι στούντιο από Γερμανία, Ιαπωνία και ΗΠΑ είχαν σαν αποστολή να σχεδιάσουν το “Hollywood’s Hottest New Movie Car.” Οι ομάδες — Honda, Hyundai, Subaru, Mercedes-Benz, Maybach και Smart, παρουσίασαν τις ιδέες τους σε σκίτσα, renderings, μοντέλα, ακόμη και ‘ψεύτικα’ trailers ταινιών…

Οι κριτές έκριναν ολιστικά και για το πως θα ταιριάξει στην ταινία το όχημα, αν θα αρέσει στο κοινό, το επίπεδο φαντασίας και τον ‘χαρακτήρα’ character development του οχήματος όπως και την πρωτοτυπία της ταινίας.

Σε αυτά το καταπληκτικό Ηonda IH (Intelligent Horse), το Subaru Horizon, το while Mercedes-Benz Silver Lightning και το εμπνευσμένο από formula 1 concept. Το Maybach Berline δίνει μια futuristic έκδοση της μεταμόρφωσης τη Σταχτοπούτας.


Νικητής το Smart 341 Parkour που μας έρχεται από έναν κόσμο του James Bond αλλά στο… μέλλον όταν δεν θα υπάρχει χώρος για στάθμευση. Μαζί και η ηρωίδα του concept, η Annie μια δημοσιογράφος της ερευνητικής δημοσιογραφίας του μέλλοντος.