Γιορτές και φρέσκα μηχανάκια ΕΙΔΙΚΑ τώρα που οι σκληροί αρχίζουν να ανεβαίνουν και μαζί οι τιμές των υπολογιστών.

Ευτυχώς οι Sony people έχουν φέρει το νέο τους lineup. Για να πάμε μια βόλτα…

Οι 13.1” VAIO Z Series: ναι, μιλάμε για ένα ‘εργαλείο’ πόθου! Με επιδόσεις και σχεδιασμό στα όρια του cult και σίγουρα ένα iconic τεμάχιο! Μόλις 1.2 κιλά και 16.65 χιλιοστά πάχος ενώ συναρπαστικό είναι και το Power Media Dock για επιπλέον συνδέσεις, γραφικά και ισχύ.

· 16.0” VAIO F Series: 3D notebook με το one-touch 3D κουμπί. Πανίσχυρο με οθόνη με local dimming LED!

· 15.5” και 17.3” VAIO E Series: είναι η stylish notebook σειρά με το απίστευτο εξωτερικό περίβλημα και το κομμάτι value for money της γκάμα.

· 14.0” και 15.5” VAIO C Series: τα notebook με το ‘glow’ χαρακτηριστικό στην επιλογή. Εκείνο με το βαθύ μπλε χρώμα που έχει τον i5 είναι σίγουρα πολύ σούπερ. Και από τις πιο στιβαρές ‘αισθήσεις’…

· 13.3” VAIO S Series: είναι η… αγαπημένη. Τέλειο σχέδιο, μαγνήσια και αλουμίνια παντού, φαρδύ και ‘άνετο’ palmrest, ισχύς και αυτή ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ οθόνη η υβριδική. Πιστέψτε μας, αν ΔΕΝ έχετε δουλέψει σε αυτή τη οθόνη δεν έχετε… ξεκουράσει τα ματάκια σας. Να μπει σε όλα τα Vaio παρακαλώ…

Ααα, έχει και το smart battery concept. Με την μπαταρία-φύλλο.

· 11.6” VAIO Y Series: κανονικό notebook με 6 ώρες μπαταρία και οθόνη LED. Απλό, σωστό…

· 24.0” VAIO L Series: το all-in-one home PC με Full HD οθόνη 3D το νέο L23. Ιδανικό για το σπίτι ενώ το L22 τρέχει με προσφορά και PS3.

H ‘οικογένεια’ στα ράφια και το support κορυφαίο ενώ μένει να δούμε τι θα διαλέξει ο ‘μικρός’…