Έχουμε ήδη μιλήσει για τα next-gen Sony Ericsson κινητά όπως το Nozomi, τα τελευταία μάλλον από τη συνεργασία των δύο εταιριών πριν έρθουν τα ‘Sony only’ toy 2013…

Οι τύποι στο Xperiablog.net έχουν περισσότερα για τα Nozomi αλλά και τα Nypon και Kumquat (!). Σύμφωνα με αυτούς η πηγή είναι νέα και φρέσκια και όχι ‘πιστοποιημένη’ αλλά οι λεπτομέρειες έστω και έτσι έχουν ενδιαφέρον.

Το πρώτο είναι το Sony Ericsson LT26 aka Nozomi. Είναι παρόμοιο με όσα έχουμε δει στο παρελθόν ενώ το περίεργο είναι πως θα βγει με Gingerbread και μετά Ice Cream Sandwich λειτουργικό. Είναι κοντά το λανσάρισμα του χωρίς πλήκτρα αφής capacitive, όπως το Galaxy Nexus και άρα δεν έχει και νόημα το λανσάρισμα με Gingerbread αλλά περιμένουμε να δούμε…

Τα Nozomi specs: 1.5GHz δύο πυρήνων επεξεργαστής, 4.3″ Reality οθόνη με Bravia Engine και ανάλυση 720 x 1280, 1GB RAM, 32GB εσωτερική μνήμη, 12-megapixel κάμερα με Exmor R, μπαταρία 1,750mAh.

Το επόμενο είναι το Sony Ericsson LT22 aka Nypon, με 1GHz διπύρηνο και 4″ WhiteMagic qHD οθόνη, 1GB RAM, 16GB εσωτερικό χώρο και 8-megapixel Exmor R κάμερα. Με μπαταρία 1,320mAh battery είναι περίεργο αφού όλα τα άλλα Xperia έχουν 1,500mAh μπαταρία.

Ένα πιο λεπτό Sony Ericsson – αρχικά με Gingerbread…

Τέλος το ST25 aka Kumquat , διάδοχος του Xperia mini με οθόνη 3.5″ Reality Display με Bravia Engine, διπύρηνο στα 1GHz, 5-megapixel κάμερα με Exmor R και Android Gingerbread.

Πότε; σχετικά σύντομα, το πολύ μέχρι την άνοιξη…