Οι πρόσφατες πρωτοφανείς πλημμύρες στην Ταϋλάνδη είχαν σαν αποτέλεσμα να έχουμε, ως γνωστόν πλέον, τεράστια προβλήματα στην παραγωγή σκληρών δίσκων…

Πέρα όμως από την Western Digital και άλλες εταιρίες του κλάδου IT, η Sony αναγκάστηκε να καθυστερήσει το λανσάρισμα της Sony NEX-7. Τα καλά νέα είναι πως η NEX-7 έχει αρχίσει να κάνει την εμφάνιση της επιτέλους και ήδη η Sony USA έχει προχωρήσει σε μια δήλωση για να μιλήσει για προ-παραγγελίες:

“Sony USA is happy to announce that limited quantities of the new NEX-7 camera will begin shipping to pre-order customers this month. Overall production capacity remains restrained as a result of the recent floods in Thailand, but we’ve made significant progress recovering our manufacturing capabilities and supply chain. We’re continuing to aggressively pursue all efforts to restore full production capability of the NEX-7 and other affected models.”

Η εκτίμηση είναι πως τον Γενάρη του 2012 θα υπάρχουν κομμάτια στην αγορά πάντως και αυτό μόνο καλά νέα είναι αφού ανοίγει σε όλο τον κόσμο η διάθεση της μηχανής.

Nice stuff!