H Sony φαίνεται να έχει περάσει στο επόμενο κεφάλαιο μετά τις επιθέσεις στο PlayStation Network και όπως αποκαλύπτει αναμένει να έχει τα “καλύτερα Χριστούγεννα που είχε ποτέ”…

Μια απίστευτα δύσκολη χρονιά όχι μόνο για τη Sony αλλά και για πάρα πολλές εταιρίες που δέχτηκαν επίθεση φέτος. Από την άλλη υπάρχει και ένα δεδομένο: στην πραγματικότητα και μετά τις έρευνες που έγιναν δεν υπήρχαν στοιχεία πιστωτικών καρτών που να έφτασαν σε άλλα χέρια όπως τουλάχιστον ανακοίνωσε ο Sony Network Entertainment διευθυντής κος Tim Shaaf που δήλωσε πως για το PSΝ αναμένεται μόνο ανοδική πορεία.

Ήταν “… ένα ξυπνητήρι για τον τρόπου που δουλεύει η κοινότητα του hacking” είπε για τα όσα συνέβησαν ο άνθρωπος της Sony ενώ προσέθεσε πως είναι και “..fact of life as we go forward,” μιλώντας σε συζήτηση που διοργάνωσε το TechRadar.

Τα στοιχεία της εταιρίας έδειξαν πως η πλειοψηφία των χρηστών επέστρεψαν ενώ τα τελευταία νούμερα που έχει στα χέρια της η εταιρία μιλούν για “best Christmas ever” με περισσότερα νέα άτομα να ανοίγουν λογαριασμό.

“Υπάρχει μια ακόρεστη δίψα για τα πράγματα του internet…”, είπε το στέλεχος της ιαπωνικής εταιρίας και ανακοίνωσε πως περιμένουν περισσότερες από 300 εκατομμύρια συσκευές να πουληθούν στα επόμενα χρόνια από τη Sony, με την πλειοψηφίανα είναι μαζί με υπηρεσίες streaming του PlayStation Network.

Και για μη-Sony συσκευές…

Επίσης ετοιμάζεται PlayStation non-Sony-made Android κινητά ενώ υπάρχουν σχέδια και για streaming μουσικής από το Music Unlimited σε iOS συσκευές που είναι μεγάλο νέο και θα το έχουμε σύντομα…