Αυτές είναι οι προβλέψεις του cnet για την έκθεση 2012 CES…

Τι θα δούμε;

Περισσότερο από το – τραγικό, passive 3D, πιο φτηνά γυαλιά παθητικά και ένα universal standard, καλύτερο 3D PQ. Από τις LG, Vizio, και Toshiba που το 2012 γίνονται παθητικές. Από την άλλη στη ‘καλό’ σε ανάλυση 3D, υπάρχει το Full HD 3D Glasses Initiative, για universal 3D γυαλιά. Επιτέλους.

Μόνο LED που θα στείλουν τις non-LED LCDs στη άκρη. Οι CCFL-βασισμένες LCD TV είναι νεκρές. Τέλος.

Καλύτερο Internet και Web browsers, η Google TV, voice control/search, και ενσωματωμένο Skype. στις τηλεοράσεις με ενσωματωμένο Wi-Fi αλλά και χειριστήρια QWERTY όπως και πολλές apps. Οι Web browsers θα είναι στις περισσότερες τηλεοράσεις αλλά έκδοση Honeycomb της Google TV δεν είδαμε.

Στις +70 ίντσες…

Μεγάλες τηλεοράσεις και OLED ή και glasses-free 3D. Τα ίδια. Και πιο φτηνά αλλά και πιο μεγάλες, ακριβές OLED. Επιπλέον έλεγχος της τηλεόρασης με φωνή ala Siri, ή και αναγνώριση των νευμάτων μας από το πρώην ‘χαζοκούτι’ με κάτι ala Xbox.

Στην έκθεση μια ισραηλινή εταιρία η PrimeSense αναπτύσσει με τους 3D αισθητήρες του Kinect κάτι παρόμοιο. Οι δε τηλεοράσεις δεν θα έχουν πλαίσιο – Bezel-less τηλεοράσεις.

Remote viewing apps. Το έχει η ESPN και μένει να δούμε ΠΟΣΟΙ θα έχουν εφαρμογές για να βλέπεις μια ταινία Blu-ray σε φορητά μηχανάκια. Το πρότυπο Ultraviolet ευτυχώς παίρνει μπροστά. Μήπως είναι αργά;

Όλα στο Internet: θα δούμε σίγουρα ΠΟΛΛΑ μηχανάκια που θα κάνουν μια νυν χαζή τηλερόαση internetική…