Με την CES προ των πυλών, πλησιάσουν και προϊόντα σε κάθε κατηγορία…

Αντί η κινεζική πρώην IBM να περιμένει 4 ημέρες έδωσε στον τύπο μια ματιά από όσα θα έχει στο floοr της έκθεσης. Ακούμε από τον Νοέμβρη του 2011, φήμες για το ThinkPad X1 Hybrid και πως θα είναι “2 notebooks in 1” – ένα πλήρες notebook με Windows 7 (ή Windows 8), και ένα οικονομικό ‘low-power mode’ που θα ονομάζεται “Instant Media Mode” (κάτι σε netbook) με custom Linux βασισμένο OS.

Οι φήμες είναι αληθινές και αυτό είναι το ThinkPad X1.

Στα specs: μια 13.3 οθόνη με Gorilla Glass, επιλογή Core i3, Core i5 ή Core i7 Sandy Bridge επεξεργαστή όπως ΚΑΙ ενός dual-core 1.2GHz Qualcomm Snapdragon APQ8060 επεξεργαστή με 1GB DDR3 RAM, 16GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου με “Instant Media Mode” βασισμένο σε Linux OS, πληκτρολόγιο ανθεκτικό σε στάλες, USB 3.0 προαιρετικό SSD.

Η Lenovo ισχυρίζεται πως το ThinkPad X1 Hybrid καταφέρνει 5 ώρες μπαταρίας με τον Intel Core και 10 λειτουργία με τον Snapdragon APQ8060. Τεχνολογία “Rapid Charge” για το 80% της φόρτισης σε 30 λεπτά. Αν δοκιμές τα πιστοποιήσουν έχει ενδιαφέρον – αν και τέτοια μηχανάκια σπάνια ‘πετάνε’ σε πωλήσεις…

Το ΤhinkPad X1 Hybrid θα ξεκινά από τα $1,599 μετά τον Απρίλη…