Πως; Δεν έχει η τηλεόραση σας πρόσβαση στο Internet;

Το θέμα επιχειρεί να λύσει… με τη μια η Sony. Και στη CES 2012 παρουσιάζει τα καταπληκτικά Network Media Player “NSZ-GS7” και Blu-ray Disc Player “NSZ-GP9.

Είναι δύο μηχανάκια πολύ όμορφα, ισχυρά και “…powered by Google TV,” που θα βγουν στη Βόρειο Αμερική και την Ευρώπη.

Τα… σέξι μηχανάκια συνδέονται στην TV μέσω HDMI για να έχουμε χωρίς κανένα πρόβλημα.

Τι κάνουμε με αυτά; η εταιρία λέει “…seamlessly watch TV broadcast, enjoy apps, and browse the Internet.” Όλα δηλαδή σε ένα κουτί! Με ένα καταπληκτικό τηλεχειριστήριο με touch pad, πλήρες πληκτρολόγιο και φωτισμό – back light, μικρόφωνο και ακόμη και αναζήτηση φωνής όπως και δυνατότητα χρήση σε παιχνίδια! Έχει γυροσκόπιο και microphone 3 αξόνων κίνηση.

Ήδη από το 2010 η Sony ήταν η πρώτη στην αγορά με τις πρώτες HDTV και τα Blu-ray Disc Player με Google TV ενώ τα νέα Network Media Player και το Blu-ray Disc Player θα είναι στις αγορές μέσα στο 2012 αρχικά Ευρώπη και ΗΠΑ.

“We were the industry’s first to launch ‘Google TV’ platform products in 2010. By leveraging our Sony Internet TV know-how, we will offer new products with enhanced user experiences to more customers,” είπε ο κος Masashi Imamura αντιπρόεδρος του Home Entertainment Business Group της Sony.

Επιπλέον έτσι όλες οι BRAVIA θα μπορούν να αποκτήσουν τέτοιες δυνατότητες. Στόχος είναι να υπάρχουν και apps, αλλά και να κάνεις browse στο Internet ενώ υπάρχει και το Αndroid Market με 150 apps ήδη σχεδιασμένες για TV και προχωράνε…

Το super remote…

Εκείνο δε που είναι καταπληκτικό είναι και το νέο τηλεχειριστήριο για ελέγχεις connected TV, set top κουτιά, ενισχυτές και να λειτουργεί σαν universal remote.

Η Sony έχει δε και τις δικές της mobile apps για cross-device συνδεσιμότητα με mobile Android μηχανάκια μεταξύ άλλων. Και τα Sony Tablet και Xperia συγχρονίζονται όπως και τα μηχανήματα της Apple για παράδειγμα.

Οι χρήστες μπορούν να “πετάξουν” the website στη φορητή συσκευή και την TV, ή να στείλουν website από την TV στη φορητή συσκευή και αντίθετα. Υπάρχει και το “TrackID” για γρήγορη αναζήτησε σε TV πρόγραμμα, streaming video και packaged media.