Δύσκολη αποστολή. ΠΟΛΥ δύσκολη. Αλλά ήρθε η ώρα. Ναι. Η ώρα να δούμε τον αντικαταστάτη ενός θρύλου. Δείτε το Land Rover DEFENDER του…

…21ου αιώνα.

Έκαναν εκατομμύρια χιλιόμετρα δοκιμών με καμουφλαρισμένα πρωτότυπα σε όλο τον κόσμο για να το δοκιμάσουν. Το Defender είναι αναγνωρίσιμο; Ναι, αυτό το κατάφεραν.

Έχουμε: αυξημένη απόσταση από το έδαφος, ελαφρύ αλουμινένιο αυτοφερόμενο πλαίσιο, τροχούς από 18″ μέχρι 22″), ρεζέρβα έξω, συντελεστή οπισθέλκουσας 0.38 cd, δύο εκδόσεις μεταξονίου για το 90αρη και το 110, χώρο για 5 ή και 7 επιβάτες, 1.075 χώρο λίτρα σε πενταθέσια διάταξη. Σχεδιασμός λιτός, με τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών, ψηφιακός πίνακα οργάνων, οθόνη αφής, πάτωμα για εύκολο καθαρισμό και ΟΛΕΣ οι εκδόσεις με μόνιμη τετρακίνηση με κεντρικό διαφορικό.

Σημαντική απόσταση από το έδαφος, σύστημα Terrain Response 2 που αν σε κουράζουν αυτά έχει και Auto ενώ μια περίεργη λειτουργία το βοηθά να περάσει σε νερό βάθους έως και 90 εκατοστά.

Κινητήρες, ένας τετρακύλινδρος πετρελαιοκινητήρας Ingenium 2.0 με turbo και 200 PS (D200) ή 240 PS, ο βενζινοκινητήρας Ingenium 2.0 με 300 PS και ο εξακύλινδρος βενζινοκινητήρας Ingenium 3.0 που είναι mild hybrid λύση και δίνει στο σύνολο 400 PS με ωραίες ζάντες 22″.

Θα πάει σε 128 χώρες με τη Μ.Βρετανία πρώτη, of course!

Όλες οι λεπτομέρειες, εδώ

.

Και διαβάστε για την έμπνευση!