…μήπως όμως η τεχνολογία του στην Ε3;

Η υπεύθυνος για το gaming, ο επόμενος πρόεδρος της Kaz Hirai είπε πως δεν υπάρχουν σχέδια για να δούμε φέτος το μηχανάκι. Ο κος Hirai είπε πως το PS3 είναι στο μέσο της 10ετούς καριέρας του και “there is no reason” να φύγουν από το πλάνο αυτό με το τρέχον PlayStation, όπως αναφέρει η WSJ.

Ρωτήθηκε από τον υπεύθυνο του Sony videogaming τμήματος, τον Andrew House, που είχε σημειώσει πως το PS4 δεν είναι για αποκάλυψη το 2012 και ο Hirai επιβεβαίωσε την ακρίβεια των πληροφοριών: ”Andy [House] is absolutely right in that we are not making any announcements at E3,” είπε ο υπεύθυνος.

Την ίδια ώρα η Microsoft ακούγεται πως δουλεύει το Xbox, ενώ οι υπηρεσίες του Xbox LIVE θα παρέχονται, μάλλον, από ένα δεύτερο, μικρό μηχανάκι και όχι το ‘μεγάλο’ με το next-gen gameplay.

Η Nintendo έδειξε το Wii U – για δεύτερη φορά φέτος στη CES, και όλα παίρνουν το δρόμο τους. Ο Hirai αναμένεται να γίνει πρόεδρος της Sony στο επόμενο διάστημα με τον Sir Howard Stringer να μένει ως CEO και πρόεδρος διοικητικού συμβουλίου.