Και η Bang & Olufsen στο Vegas: ετοίμασε μια συσκευή που ονομάζει “perfect companion to your theater room’s flatscreen TV”…

Είναι το BeoLab 12, το πρώτο πλήρους ψηφιακό, επίπεδο – flat-on-the-wall, ηχείο. Σε αντίθεση με τα κανονικά ηχεία που θέλουν χώρο σε πάτωμα η έπιπλο, η εταιρία ισχυρίζεται πως τα πλήρως ψηφιακά ηχεία θα τοποθετηθούν στον τοίχο – ;! και γιατί είναι πρωτότυπο;

Τα ηχεία BeoLab 12 ηχεία έχουν νέο σχεδιασμό και υπόσχονται “three-dimensional wave design” χωρίς να υπάρχουν θυσίες. Τα ηχεία διαχέουν συχνότητες υψηλές, στις 180 μοίρες. Η εταιρία μιλά για “fantastic sound experience.”

Τα ηχεία BeoLab 12 είναι full range με το σύστημα ¾” acoustic lens της εταιρίας για τις ψηλές, 2″ midrange και δύο 6.5″ CosCone woofer για χαμηλές.

Τα ηχεία ενσωματώνουν και την ενισχυτή της Bang & Olufsen’s ICEpower class D με 480 watt, ενώ η εταιρία θα τα ρίξει την άνοιξη με $4613 το ζεύγος…

Και μια νέα 65άρα τηλεόραση…

Η Βeovision 12 είναι η νέα τηλεόραση της εταιρίας με πάχος 64 χιλιοστά και είναι Plasma. Όπως περιμένουμε με χρήση άφθονου αλουμινίου χωρίς δεσίματα και σύμφωνα με την B&O, το σύστημα Automatic Color Management. Είναι η τεχνολογία που έχει σαν στόχο να ‘διορθώνει’ τα προβλήματα της τεχνολογίας plasma όταν γερνά.

Ένας αισθητήρας 360 μοιρών ρυθμίζει τη φωτεινότητα ανάλογα με ο δωμάτιο ενώ, όπως συνηθίζεται, το Beovision 12 θα το δει κανείς στα Bang & Olufsen showrooms.

Με κόστος $19,749.00 το δημιούργημα του σχεδιαστή κου David έχει διαστάσεις 161 x 96.4 x 6.4 εκατοστά και βάρος 68 κιλά.

Και όλα τα προϊόντα υπάρχουν για κάθε κοινό…