Κλασικό στιλ, φρέσκο design και νέα εμφάνιση για το 2012 μας υπόσχονται οι Sony people…

Mια αιωρούμενη τηλεόραση; Τα σχεδιαστικά concept τα πήγε ένα βήμα παραπέρα η εταιρία που τοποθέτησε τις LED τηλεοράσεις σε μια βάση στήριξης η οποία τις δείχνει σαν να αιωρούνται πάνω σε ένα στρώμα αέρα (!) Ναι, ενώ είναι απόλυτα σταθερές στέκονται σε νέες βάσεις με ενσωματωμένα ηχεία για ήχο υψηλής ποιότητας και άλλες, στιλάτες βάσεις τύπου καβαλέτου (easel stand), ειδικά σχεδιασμένες για τοποθέτηση σε χαμηλά έπιπλα. Ακόμη και τα 3D γυαλιά επανασχεδιάστηκαν και είναι πλέον ελαφρύτερα, με σπορ σχεδίαση, σκελετό τιτανίου και έξυπνο design – εξυπηρετώντας κι άλλους σκοπούς εκτός από το να δείχνει απλά όμορφο.

Μία τηλεόραση έξυπνη; αντιλαμβάνεται πότε παρακολουθείτε και αυτόματα να προσαρμόζει την εικόνα- όχι μόνο εξοικονομώντας ενέργεια, αλλά δίνοντας παράλληλα και τις βέλτιστες ρυθμίσεις για την καλύτερη οπτική εμπειρία ενώ οι τηλεοράσεις LED της Sony ενσωματώνουν τη τεχνολογία Βέλτιστης Εξοικονόμησης Ενέργειας Σκηνής (Scene Optimised Energy Saving). Αυτή λειτουργεί σε συνεργασία με τις τεχνολογίες Τοπικού ελέγχου φωτεινότητας (local dimming) και Ελέγχου φωτεινότητας καρέ (frame dimming).

Μια αποδοτική τεχνολογία φωτισμού που περιορίζει την κατανάλωση ενέργειας κατά 15%-20%, χωρίς να θυσιάζει τη φωτεινότητα, την αντίθεση ή την ποιότητα εικόνας, προσφέροντας μέχρι και 40% μείωση ενέργειας σε σχέση με προηγούμενα μοντέλα. Σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό σύστημα ταξινόμησης της ενεργειακής απόδοσης, οι περισσότερες νέες τηλεοράσεις Sony Bravia είναι ενεργειακής κλάσης Α+ και Α, προσφέροντας υψηλής ανάλυσης εικόνα , με τις χαμηλότερες επιπτώσεις για το περιβάλλον.

Περισσότερο tech…

Όλες οι τηλεοράσεις Sony Internet TV είναι με ενσωματωμένο Wi-Fi για Internet γρήγορα, εύκολα και χωρίς την ακαταστασία των περιττών καλωδίων. Αγαπημένα βίντεο στη μεγάλη οθόνη από κανάλια όπως το Youtube™, επισκεφθείτε τις αγαπημένες σας ιστοσελίδες, μάθετε τα τελευταία νέα από το διαδίκτυο με το Twitter® και το Facebook® , επικοινωνήσετε με τα αγαπημένα σας πρόισωπα μέσω Skype! Επιπλέον, μέσω του Sony Entertainment Network και υπηρεσίες ετεροχρονισμένης προβολής εκπομπών – είναι το catch up TV που θα έχει ΚΑΙ ελληνικό περιεχόμενο;!.

Περιεχόμενο από κινητό; “Πέτα το… και πιάστο!”

Οι δικές σας ταινίες, εκπομπές της τηλεόρασης και βίντεο που είναι αποθηκευμένα στο laptop* ή ακόμη και φωτογραφίες στο Smartphone σας απλά και εύκολα με τις λειτουργίες Intelligent Connect και Wi-Fi Direct. Μόλις συνδέσετε την τηλεόρασή σας στο οικιακό σας δίκτυο, μπορείτε να αναπαράγετε ασύρματα οτιδήποτε θελήσετε σε αυτήν. Μπορείτε με το πάτημα ενός κουμπιού να μεταφέρετε με τη λειτουργία ‘throw’ εικόνες και μουσική στην TV ή με το ‘catch’ να πιάσετε την ιστοσελίδα που βρίσκεστε και να την πάρετε μαζί σας σε άλλη συσκευή!

Εικόνα και τεχνολογία επεξεργασίας…

Βελτιωμένες λειτουργίες με το X-Reality και το X-Reality PRO: η λειτουργία X-Reality PRO αναγνωρίζει τι ακριβώς παρακολουθείτε στη δική σας τηλεόραση, ακόμη και πριν το αντιληφθείτε εσείς. Μπορεί να αναγνωρίσει πότε προβάλλεται ένα πρόσωπο στην οθόνη, ή αν μια σκηνή στο φόντο χρειάζεται τονισμό των λεπτομερειών και ρυθμίζει την εικόνα ανάλογα. Γνωρίζει, επίσης, τι τύπο περιεχομένου παρακολουθείτε – ψηφιακή εκπομπή, διαδικτυακό βίντεο, φωτογραφίες, ή ένα DVD ή Blu-ray Disc™ – και ρυθμίζει την εικόνα ανάλογα.

Επιπλέον η εικόνα X-Reality PRO και X-Reality στο 3D περιεχόμενο: είναι η τεχνολογία Super Resolution αναβαθμίζει πλέον και περιεχόμενο 3D σε High Definition. Το αποτέλεσμα είναι μια πιο ευκρινής εικόνα και πιο στρωτή ροή καρέ στο 3D, πιο συναρπαστική εικόνα…

Και για το Internet; νέες εφαρμογές (apps), τηλεοπτικά κανάλια και μουσική από την πλατφόρμα Sony Internet TV “…και περισσότεροι τρόποι να μοιράσετε το περιεχόμενο σε όλο το σπίτι.”