Σε κάθε γενιά των Playstation, η Sony ενσωματώνει την αιχμή. Μήπως τώρα το… ‘παράκανε’;! 🙂

Καθώς περιμένουμε στα τέλη του έτους το τελικό Nintendo Wii U, με ισχύ και τεχνολογία όπως στα επίπεδα περίπου των σημερινών κονσολών όπως το PS3, αλλά το τι θα κάνει η Microsoft, με όλα όσα σαν καταιγίδα μαθαίνουμε φέτος, και εδώ και λίγα 24ώρα για την εικόνα Super-HD στη CES, κάτι ‘φαίνεται’…

Οι νέες οθόνες  4K/8K, μια εικόνα που έχουμε αρχίσει να την ονομάζουμε super-hi-res, ίσως είναι και ένα μυστικό όπλο της Sony. Για το PlayStation 4; Γιατί όχι, πάντα μας εξιτάρει με την tech τρέλα η εταιρία. Ο Sony CTO Masaaki Tsuruta της εταιρίας μίλησε στο International Electron Devices, μια συνάντηση στην Ουάσιγκτον, και εκεί στο  DC, είπε πως η Sony για την next gaming γενιά των project της εστιάζει σε προηγμένες τεχνολογίες ημιαγωγών.

Όλα Super…

To Super-HD είναι κάτι που εξετάζει η Sony όπως φαίνεται μαζί με τις εξελίξεις σε αναλύσει  των 4K/8K με μικρή υστέρηση όπως – low latency.

H Sony θα αναλάβει πάλι το κουπί; να στείλει την εικόνα Super-HD 4K/8K στα σπίτια; Μάλλον έτσι φαίνεται και απλά σκεφτείτε για ΤΙ αληθοφάνεια μιλάμε.