Εκτός από τις smart TVs και τις μεγάλες οθόνες από Ανόργανα υλικά, στη φετινή Consumer Electronics Show είχαμε μαζί με το Ice Cream Sandwich για τα tablets και αρκετά μηχανάκια…

Κάτι είχαμε και στα Windows 8 που δείχνουν με ενδιαφέρον ενώ η Samsung με το Galaxy Note είχε πολύ λιγότερο tech ενδιαφέρον από το Kyobo Mirasol eReader με τον μοναδικό φωτισμό του. Στα ‘παραδίπλα’ και το Jetbook Color eReader που πήρε βραβείο CES, ενώ στα Windows 8 οι Qualcomm με το S4 τσιπάκι κάτι θα φέρουν φέτος.

Και η Acer ήταν εκεί με το NVIDIA Tegra 3 το τετραπύρηνο και το tablet/laptop combo του Iconia Tab W500, η Toshiba έφερε πιο λεπτά μηχανήματα, όπως το Toshiba Thrive 7, ενώ καλό και το Toshiba Excite x10 για τη μάχη του 2012.

Η δε Αsus είχε τρία νέα tablets, είχε και δύο 7” MeMO μηχανάκια με κωδικό 171,και 370t. Το Asus MeMO 171, έχει τον Qualcomm 8260 1.2GHz δύο πυρήνων και Honeycomb, ενώ το Asus MeMO 370t είναι με NVIDIA Tegra 3 και Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Η NVIDIA έδειξε το αναβαθμισμένο Transformer Prime 700 με Tegra 3 – έπαιζε και το πρώτο multiplayer mobile, το Shadowgun for Tegra.

Η Fujitsu δε είχε το Arrows Tablet που είναι και αδιάβροχο…