Σίγουρα ένα από τα πλέον ‘φημολογούμενα’ μηχανήματα. Τώρα υπάρχουν πληροφορίες νέες για το λανσάρισμα του κινητού στη συνηθισμένη διαδικασία της εταιρίας.

Την περασμένη εβδομάδα ακούστηκε πως η Foxconn ετοιμάζεται για παραγωγή του iPhone 5 πριν από ένα πιθανό λανσάρισμα το καλοκαίρι.

Τώρα το media Commercial Times μεταφέρει πληροφορίες από αναλυτές της Daiwa Securities και λέει τα ίδια για το iPhone 5.

Το iPhone 5 θα συνεχίσει να έχει τεχνολογία glass to glass (G/G) touch panel. Τεχνολογία που θα πάρει από τις εταιρίες TPK Holding και Wintek.

Αυτά λένε οι πηγές της εφημερίδα ενώ οι αναφορές αναμένουν το iPhone 5 να φανερώνεται στο Apple WWDC Συνέδριο, ένα συνέδριο που κάθε χρόνο λαμβάνει χώρα στις 10 με 15 Ιουνίου.

The iPhone 5 will continue to utilize glass to glass (G/G) touch panel technology which will benefit current touch panel suppliers TPK Holding and Wintek, the paper quoted the securities house as saying.

Από τη στιγμή που πέρυσι το iPhone 4S ετοιμάστηκε τον Οκτώβρη, τη μοναδική φορά που δεν έγινε στο WWDC Ιούνιο, ίσως είναι επιστροφή της εταιρίας σε ‘κανονικό’ χρονοδιάγραμμα.