Μια καταπληκτική δουλειά. Το δημιούργημα της Arcadia Yacht ΔΕΝ είναι το πιο κομψό ever. Από την άλλη το superyacht Arcadia 115′ είναι απλά μια άριστη ιδέα με ενσωμάτωση τεχνολογίας και λειτουργικότητας.

Το μήκους 35 μέτρων yacht έχει την ονομασία M’Ocean και είναι η νέα έκδοση του 2010 Arcadia 85′ superyacht. Με σοβαρές βελτιώσεις σε στιλ και τεχνολογία. Το πανέμορφο αυτό superyacht έχει τρία deck γεμάτα από πολυτέλεια και άνεση. Αεροδυναμικό και σχεδιασμένο για να είναι αυτάρκες, με ηλιακά πάνελ και διπλή επίστρωση.

Μια τεράστια, όμορφη lounging περιοχή, κύριο σαλόνι με όμορφα και φωτεινά χρώματα και ντουλάπια άνετα όπως και τεράστια παράθυρα. Το άνω μέρος κλείνει με φωτοβολταϊκά.

Στο ανώτερο deck περιοχή για δείπνο και ένα μεγάλο μπαρ, όπως και άνετοι χώροι για ηρεμία και ξεκούραση. Στο κύριο deck οι χώροι του ιδιοκτήτη και γραφείο όπως και το master υπνοδωμάτιο με το master μπάνιο με jacuzzi και άφθονο αποθηκευτικό χώρο.

Για το Arcadia 115′ υπάρχει και η επιλογή για αναβάθμιση με τρία ή τέσσερα υπνοδωμάτια και συνολικά 10 καλεσμένους. Και Eco-φιλικό και όμορφο..

Δείτε το. Η ομορφιά έχει πάντα την αξία της.