Η πιο ισχυρή παιχνιδομηχανή χειρός έχει φτάσει στην Ευρώπη. Και εμείς σας προτείνουμε επτά… υπέροχα!

Escape Plan

Ένας μεγαλόσωμος και ένας μικρόσωμος τύπος κλειδωμένοι σε δωμάτια. Με το μπροστά μέρος του Vita τους κατευθύνεις με το πίσω ελέγχεις τα δωμάτια. Σε άσπρο και μαύρο, είναι πολύ cool…

FIFA Soccer

Soccer. Που σημαίνει console-style FIFA game για όσους λατρεύουν τη στρογγυλή θεά. Και με επιπλέον τη χρήση του πίσω πάνελ αφής του Vita.

Hot Shots Golf: World Invitational

Για να παίξεις με χαρακτήρες cartoon και μερικά από τα πιο cool παίγνια του Vita και της γυροσκοπικά λειτουργικής κάμερας. Δείτε το preview.

Lumines: Electronic Symphony

Ένα Tetris για rave καταστάσεις. Ένα παιχνίδι με block puzzle στοιχεία και interactive electronica κονσέρτα. Και αυτό πολύ cool.

Rayman: Origins

Είναι για τους λάτρεις των cartoonικών στοιχείων στα games, γεμάτο από μουσική και fun, ένα side-scroller για το PlayStation 3 και από τα καλύτερα port για το Vita.

Super Stardust Delta

Ένα διπλού stick arcade shooter, από τους άξιους απογόνους των Asteroids, Space Invaders και άλλων αγαπημένων games με στόχο το high score. Και είναι απίστευτα εντυπωσιακό….

WipEout 2048

Μια futuristic ιδέα για αγώνες, ο τίτλος που είχε ξεκινήσει με το PSP και τα WipEout games πάντα στη πρώτη γραμμή με όπλα και ταχύτητα. Είναι ένα launch game που δίνει online play, αστραπιαίο racing και υπόσχεται σύνδεση με το PlayStation 3. Κλασικό.