Σύμφωνα με τη The Wall Street Journal.

Αν εγκριθεί η νέα κίνηση της εταιρίας αυτό θα είναι μετά τις συζητήσεις – “media executive currently involved in negotiations to license channels to the service.” θα περιλαμβάνει live TV όπως και on-demand υπηρεσίες όπως λένε οι αναφορές που βασίζονται σε προηγούμενα άρθρα της The New York Post.

Πηγές είπαν στη WSJ πως στα σχέδια της Google είναι να δοκιμάσει τις δυνάμεις της πέρα από την πολιτεία του Κάνσας και όπου υπάρχουν υπηρεσίες Fiber Optic Services (FIOS).

Η δοκιμή στο Kansas City θα γίνει σε συνεργασία με ένα data center που έχει η εταιρία στην Άιοβα ενώ η νέα υπηρεσία Internet που δοκιμάζει η εταιρία στο Kansas City θα είναι 100 ταχύτερη από το σημερινό μέσο Ιnternet.

Η Google διάλεξε το Kansas City από τον περασμένο Μάρτιο για τις υπερ-γρήγορες ταχύτητες ενώ ο δήμος ‘νίκησε’ σε διαγωνισμό 1,000 άλλους δήμους για το fiber-optic-βασισμένο Internet που θα λειτουργεί από αυτό το καλοκαίρι.

Η Wall Street Journal είχε αναφέρει από τον περασμένο Νοέμβριο για τα σχέδια της Google και συζητήσεις με Disney, Time Warner και Discovery Communications.

Κάτι ‘ψάχνει’ να κάνει η εταιρία με το παχύ πορτοφόλι αλλά δεν έχει καταλήξει ακόμη…