“Οι αγαπημένες σας εκπομπές, αφού έχουν προβληθεί, είναι πλέον διαθέσιμες για να τις απολαύσετε όποτε θέλετε, από την άνεση του καναπέ σας, στη μεγάλη οθόνη της τηλεόρασής σας…”

Με αυτή την περιγραφή η Sony μας αναγγέλλει νέες υπηρεσίες για τις tv. Και για όλους…
Η Sony λοιπόν μας ανακοινώνει τη διάθεση στην ελληνική αγορά της νέας υπηρεσίας Catch Up TV με ελληνικό περιεχόμενο. Η… ολόφρεσκη αυτή υπηρεσία δίνει τη δυνατότητα πρόσβασης στις αγαπημένες μας εκπομπές που έχουν ήδη προβληθεί στην τηλεόραση, με το πάτημα μόνο ενός κουμπιού.

Είναι δε διαθέσιμη από την 1η Φεβρουαρίου 2012, σε συνεργασία με την τηλεόραση του ΣΚΑI.

Τι χρειάζεται;

Για την πρόσβαση στην υπηρεσία χρειάζεστε μόνο μια συσκευή Sony, η οποία διαθέτει την πλατφόρμα BRAVIA Internet Videο (Sony Internet TV ή Sony Blu-Ray player ή Sony Home Cinema ή Sony Μedia Player) και σύνδεση με το Internet (ασύρματη ή μέσω LAN).

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι μια ανανέωση περιεχομένου Internet στη συσκευή σας και στη συνέχεια, ένα εικονίδιο της τηλεόρασης του ΣΚΑI θα εμφανιστεί, δίνοντας πρόσβαση στην υπηρεσία. Πατώντας στο εικονίδιο, έχετε πρόσβαση σε ένα ηλεκτρονικό αρχείο με όλα τα προγράμματα παραγωγής ΣΚΑI που είναι διαθέσιμα στο site του σταθμού και προβλήθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα. Για τη δική σας ευκολία οι εκπομπές είναι ταξινομημένες ανά κατηγορία για να επιλέξετε αυτή που σας ενδιαφέρει και είναι διαθέσιμες άμεσα, λίγες μόνο ώρες μετά από τη λήξη της προβολής τους.

Χωρίς επιπλέον συσκευές και χωρίς διακοπές στη ροή εικόνας…