Είναι… τρελός ο virtual κόσμος!

Η Electronic Arts Inc. ανακοίνωσε λοιπόν ότι η επόμενη συνεργασία για την δημιουργία ενός νέου παιχνιδιού μεταξύ του The Sims™ και της Katy Perry θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα τον Ιούνιο για PC/Mac.

Ακούμε λοιπόν πως:

“Στο The Sims™ 3 Katy Perry’s Sweet Treats*, οι παίκτες μπορούν να γλυκάνουν την ζωή των Sims τους με ζαχαρένια αντικείμενα εμπνευσμένα από την Katy Perry, που θα βελτιώσουν την εμπειρία του παιχνιδιού τους, όπως διακοσμητικά, έπιπλα, αντικείμενα και φυσικά, ρούχα και χτενίσματα. Οι παίκτες θα γλυκάνουν το δοντάκι τους με όλα τα νέα καλούδια που θα βρουν στο παιχνίδι και θα μετατρέψουν τα σπίτια, τις γειτονιές και τους Sims τους σε ιδιότροπους “Candyfornias”, τους οποίους θα ολοκληρώσουν με κιθάρες φτιαγμένες από cupcakes, καραμελένιες παιδικές χαρές και πεντανόστιμα δέντρα από μαλλί της γριάς! Οι παίκτες θα μπορούν να εξοπλίσουν τους Sims τους με μια σειρά από νέα ρούχα και χτενίσματα τόσο όμορφα που θα είναι για φάγωμα! Τρείς νέοι προκατασκευασμένοι χώροι θα τους βοηθήσουν να μεταμορφώσουν τον κόσμο των Sims τους σε ένα παιχνίδι πλήρως εμπνευσμένο από την Katy Perry.”

“Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη που συνεργάζομαι για το Sweet Treats”, είπε η Perry. “Μερικά από τα αντικείμενα είναι τόσο όμορφα που σκέφτομαι να δημιουργήσω μερικά και στην πραγματικότητα! Είναι ένα μικρό όνειρο ζωής για μένα να αποκτήσω ένα καναπέ σε σχήμα Banana Split.”

Επιπλέον, οι παίκτες μπορούν να ροκάρουν με την Simlish εκδοχή του πασίγνωστου τραγουδιού της Katy Perry, ‘Last Friday Night (T.G.I.F),’ το οποίο ηχογράφησε για το The Sims 3 Katy Perry’s Sweet Treats. Τα Simlish είναι η επίσημη γλώσσα των The Sims.

Τρέλα…

Στο The Sims 3 Katy Perry’s Sweet Treats, οι παίκτες μπορούν να απολαύσουν τους Sims τους σε μια σειρά από συναρπαστικά και πολύχρωμα αντικείμενα που μετατρέπουν το περιβάλλον τους σε μία ζωντανή ζαχαρούπολη. Από καναπέδες σε σχήμα banana split μέχρι σιντριβάνια φτιαγμένα από ζαχαρωτά, ακόμα και τραπέζι για πικνίκ φτιαγμένο από κώνο βάφλας, αυτό το παιχνίδι πραγματικά αντικατοπτρίζει το στυλ της Katy Perry. Νέα ρούχα και χτενίσματα φτιαγμένα από ζαχαρωτά κυριολεκτικά γλυκαίνουν το παιχνίδι. Η νέα μόδα έχει έρθει απ’ ευθείας από τις εμφανίσεις της Katy Perry στο κόκκινο χαλί, στα μουσικά video και από τις συναυλίες της, οι οποίες έχουν πλέον δημιουργηθεί από την αρχή για το The Sims ώστε να είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα.

Υπάρχουν και προκατασκευασμένοι χώροι και οι παίκτες μπορούν να πάνε τους Sims τους για μια βουτιά στα γλυκό περιβάλλον των Natural Baths της Patty, ένας ολοκαίνουργιος χώρος με πισίνα τον οποίο ολοκληρώνουν οι καρέκλες στο χρώμα ροζ τσιχλόφουσκας και νεροτσουλήθρες με θέμα γλυκόριζας. Επίσης μπορούν να κάνουν βόλτα στο πάρκο Bonbon Lawn, όπου θα βρουν ποικίλους τρόπους διασκέδασης για όλες τις ηλικίες στις καραμελένιες παιδικές χαρές. Οι παίκτες μπορούν να πάνε τους Sims τους στο Cake Pleasure Dome, το τοπικό, μαγευτικό στέκι της πόλης, όπου τους περιμένουν ακόμα πιο νόστιμα γλυκά.

Περισσότερα στο www.info.ea.com.

Sweet…