Στο Windows 8 Developer Days Conference στην Ιαπωνία, η Microsoft ανακοίνωσε το πολυαναμενόμενο Release Preview version of Windows 8 και την ημερομηνία:

…αρχές Ιουνίου. Αυτό σημαίνει πως το σημερινό διάστημα των Windows 8 Consumer Preview θα λήξει και σύφμωνα με το Twitter account του Building Windows 8 blog, η επόμενη φάση είναι για το Release Preview των Windows 8 τον Ιούνιο.

Αυτό σημαίνει πως το τελικό build των Windows 8 θα έρθει Οκτώβριο. Η δε Release Preview version για τη Microsoft θα φτάσει στα Windows Store σε 38 χώρες και σε app catalogs.

Όσοι δε δοκιμάζουν την Consumer Preview of Windows 8, ειδικά σε U.S., Γαλλία, Γερμανία, Ινδία, Ιαπωνία και άλλα, θα δουν σε app καταλόγους διάθεση ενώ υπάρχει και ο “Rest of the World” κατάλογος: Columbia, Czech Republic, Denmark, Finland, Greece, Hong Kong, Hungary, Ireland, Israel, Italy, Korea, Luxembourg, Mexico, Netherlands, New Zealand, Norway, Poland, Portugal, Russia, Singapore, South Africa, Spain, Sweden, Switzerland, Taiwan, and United Kingdom