Η Electronic Arts ανακοίνωσε σήμερα το EA SPORTS UEFA EURO 2012…

Είναι πλέον διαθέσιμο στην Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη για αγορά ως ψηφιακό expansion pack στους fans που έχουν ήδη το EA SPORTS FIFA 12 για το PlayStation 3, Xbox 360 ή για ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Το μοναδικό επίσημα εξουσιοδοτημένο videogame του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου για το 2012, το οποίο ξεκινάει στις 8 Ιουνίου στην Πολωνία και την Ουκρανία.

Το EA SPORTS UEFA EURO 2012 αναπαράγει όλη τη δράση και τον ενθουσιασμό ενός από τα μεγαλύτερα και πιο δημοφιλή αθλητικά γεγονότα στον πλανήτη. Οι fans θα μπορούν αγωνιστούν για την εθνική υπερηφάνεια και δόξα της αγαπημένης τους ευρωπαϊκής χώρας στο UEFA EURO 2012 εναντίων αντίπαλων εθνών στην φάση των ομίλων, να προχωρήσουν μέσω των νοκ-άουτ γύρων, και, τελικά, να διαγωνιστούν για την ευκαιρία να στεφθούν πρωταθλητές του UEFA EURO 2012.

Η ΕΑ SPORTS αποκάλυψε ότι σχεδιάζει να ανακαλύψει τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο που θα παίξουν το UEFA EURO 2012 στο PlayStation 3 και στο Xbox 360.

Οι δύο καλύτεροι παίκτες σε κάθε κονσόλα θα καθοριστούν μέσα από μια σειρά από online προκριματικά. Οι παίκτες θα συναντηθούν στο τελικό του πρωταθλήματος στον αγωνιστικό χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου στο Κίεβο της Ουκρανίας, λίγες ώρες πριν οι ήρωες τους περπατήσουν στο ίδιο γήπεδο για να αγωνιστούν για το UEFA EURO 2012.

Λεπτομέρειες για το διαγωνισμό θα βρείτε στο www.ea.com/intl/football/1/euro12-tournament.

Το UEFA EURO 2012 δημιουργήθηκε από την EA του Καναδά στο Burnaby, BC. Η ενδεικτική λιανική τιμή στην ΕΕ είναι 19,99 €, 1800 MS Points. Για ηλεκτρονικούς υπολογιστές είναι 2,500 FIFA MS Points. Το UEFA EURO 2012 έχει εκτιμηθεί με “E” για όλους και PEGI 3 +.

Για να κατεβάσετε σχετικό υλικό επισκεφτείτε την ιστοσελίδα Τύπου της ΕΑ στο http://info.ea.com.