Είναι το νέο θηρίο’ της Sony…

• 7.2 κανάλια surround, επεκτάσιμα σε 9.2 για “true-to-original audio”
• Digital Cinema Auto Calibration EX για να ‘ταιριάζει’ στο δωμάτιο
• Streamάρισμα ταινιών και μουσικής on demand, όπως και Internet radio και άλλα…

Ο DA5700 AV receiver είναι ένα μηχάνημα για μια ‘ζωή’ και με υλικά premium με στόχο αυτό που η εταιρία αποκαλεί “optimum acoustic performance.” Υπάρχει δε το “Vocal Height Mode” για τέλειο διάλογο και φυσικά κανάλια: είναι 7.2 surround sound μηχάνημα με 9.2 κανάλια ως δυνατότητα και προσθήκη των 2 Front High ηχείων.

Ατού μεγάλο και το Digital Cinema Auto Calibration EX (DCAC EX) της Sony, με τον DA5700 να λειτουργεί με το μικρόφωνο του και να έχει DCAC EX αυτόματα να συντονίζει και να ‘τελειοποιεί’ – distance, delays and placement.

Πρόσβαση και στο Sony Entertainment Network για χιλιάδες on-demand ταινίες και TV ενώ για την ύψιστη ποιότητα ήχου, ο DA5700 έχει ετοιμάσει: “genuine concert hall audio quality”, όπως το λέει η Sony.

Υπάρχει δε και το “Berliner Philharmoniker Digital Concert Hall” κανάλι από το Sony Entertainment Network με τον DA5700 να αναπαραριστά τον ήχο του d Berliner Philharmonie concert hall ή επιλέγεις το “True Concert Hall Mapping”, με πολλές αίθουσες να ‘αναπαράγονται’ από όλη την Ευρώπη.

Με το USB DAC δε, συνδέεις το DA5700 με PC και ένα USB cable ενώ υπάρχει και ασύρματο streamάρισμα Internet σταθμών. Ας μη ξεχνάμε το smartphone ή το tablet: απλά κατεβάζεις το ES Media Remote από την Apple ή το Google Play app store.

Όπως λέει ο κος Naoto Yoshioka, Product Manager του Home Audio Video Business στη Sony Europe, “so we really wanted to take Home Cinema audio quality to the next level. With the DA5700, we’ve done that and more.”

Ναι, σε άλλο επίπεδο. Για το σπίτι μας.