Περισσότερα και καλύτερα Vaio: νέα, εύχρηστα μοντέλα VAIO της σειράς E 15 και της σειράς E 17. Ετοιμαστείτε!

  • Νέα εμφάνιση με design πιο  cool
  • Έτοιμος για λειτουργία σε ελάχιστο χρόνο με το Rapid Wake + Eco
  • Μεγάλο touchpad με multi-gesture για εύκολο έλεγχο χωρίς πλήκτρα
  • Πλούσιος, δυνατός ήχος με τις τεχνολογίες xLOUD και Clear Phase
  • Φωτιζόμενο πληκτρολόγιο (Backlit) σε επιλεγμένα μοντέλα

Αυτό το καλοκαίρι θα είναι το καλύτερο..!

Αν υπάρχει και ένας ακόμη τρόπος είναι και η εύχρηστη σειρά E των φορητών υπολογιστών VAIO της Sony που αποκτά νέα μέλη: Τα νέα VAIO της σειράς E 14P, που παρουσιάστηκαν πρόσφατα, έχουν πλέον στο δυναμικό τους νέα μοντέλα: με μεγαλύτερες οθόνες 39,5 εκ. (15,5”) και 43,8 εκ. (17,3”) που διευρύνουν τις επιλογές για ψυχαγωγία υψηλής ανάλυσης.

 

Tα VAIO της σειράς Ε έχουν πραγματικά πολύ πιο συναρπαστικό design, με τις απαλά στρογγυλεμένες άκρες – σήμα κατατεθέν τους, είναι ιδανικά για οικογένειες, φοιτητές, αλλά και για όλους όσους θέλουν να απολαμβάνουν αβίαστα τις καθημερινές τους περιηγήσεις σε περιβάλλον multimedia.

 

Τα VAIO της σειράς E 15 συνδυάζουν τη φρέσκια, μοναδική εμφάνιση με όλα όσα χρειάζεστε για τις καθημερινές σας εργασίες. Πιο συγκεκριμένα, με τους επεξεργαστές Intel®, το μεγάλο αποθηκευτικό χώρο, τα ομαλά γραφικά και την ευκρινή οθόνη 39,5 εκ. (15,5”) VAIO Display με υψηλή ανάλυση, έχετε όλη τη δυναμική που είναι απαραίτητη για τη δουλειά σας.

Οθόνη απλά κορυφή…

Με την εξαιρετική οθόνη 43,8 εκ. (17,3”) VAIO Display Plus, που διαθέτει ανάλυση Full HD, σε επιλεγμένα μοντέλα, τα VAIO της σειράς E 17 σάς προσφέρουν τη δυνατότητα να απολαμβάνετε ταινίες σε Blu-ray Disc™ (σε επιλεγμένα μοντέλα), να επεξεργάζεστε φωτογραφίες ή να παίζετε παιχνίδια σε μια ακόμα μεγαλύτερη οθόνη.

Γρήγορα έτοιμοι…

Χρειάζεστε ένα διάλειμμα; Δεν υπάρχει λόγος να κλείσετε τον υπολογιστή σας ή να τον βάλετε σε κατάσταση αδράνειας. Απλώς, κλείστε το καπάκι και ο φορητός υπολογιστής VAIO της σειράς Ε θα μεταβεί σε λειτουργία deep sleep, με πολύ χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, διαφυλάσσοντας τα δεδομένα σας μέχρι και δέκα ημέρες1. Όταν είστε έτοιμοι να ξαναρχίσετε, απλώς, ανοίξτε το καπάκι. Με το Rapid Wake + Eco, θα μπορείτε να δουλέψετε σε λίγα δευτερόλεπτα και θα βρείτε όλα τα αρχεία σας, όπως τα είχατε αφήσει.

Άνετος…

Μπορείτε πλέον εύκολα να πλοηγείστε σε έγγραφα και αρχεία μέσων με το μεγάλο touchpad χωρίς κουμπιά. Σε επιλεγμένα μοντέλα, υπάρχει πληκτρολόγιο που φωτίζεται εσωτερικά (backlit) για άνετη πληκτρολόγηση όταν ο φωτισμός είναι χαμηλός. Οι εικόνες στις βιντεοδιασκέψεις είναι πιο καθαρές και πιο ζωντανές με την ενσωματωμένη HD web camera με τεχνολογία Exmor for PC, που προσφέρει περισσότερες λεπτομέρειες, υψηλή αντίθεση και πλούσια χρώματα.

Οι ταινίες και τα παιχνίδια έχουν τον πλούσιο και φυσικό ήχο που τους αρμόζει, χάρη στις τεχνολογίες xLOUD™ και Clear Phase™, που ανεβάζουν τα επίπεδα της έντασης χωρίς αλλοίωση του ήχου.

Γ’ίνεται και φορτιστής!

Ο υπολογιστής VAIO γίνεται ακόμα και φορτιστής «εκτάκτου ανάγκης» για το smartphone σας. Συνδέστε το τηλέφωνό σας μέσω του USB για να το φορτίσετε, ακόμα και όταν ο υπολογιστής σας είναι κλειστός ή σε λειτουργία sleep.

Τα νέα VAIO της σειράς Ε 15 και 17, διατίθενται σε λευκό ή μαύρο ή ασημί (μόνο για τη σειρά E 15). Επισκεφτείτε το Sony Store Online, για να επιλέξετε κάποια από τα διαθέσιμα αξεσουάρ.

Τα specs…

Μοντέλο VAIO SVE1511J1ESI VAIO SVE1711Q1EB
Επεξεργαστής

Επεξεργαστής Intel® Core™ i3-23750M

Επεξεργαστής Intel® Core™ i5-2450M

Λειτουργικό σύστημα

Αυθεντικά Windows® 7 έκδοση Home Premium 64bit (με Service Pack 1)

Μνήμη

4GB DDR3 1333MHz SDRAM

4GB DDR3 1333MHz SDRAM

Μονάδα οδήγησης 640GB HDD 5400rpm 640GB HDD 5400rpm
Οθόνη Οθόνη VAIO 39,5 εκ. (15,5”) (1366×768) με ευρύ λόγο πλευρών (16:9) Οθόνη VAIO 43,8 εκ. (17,3”) (1600×900) με ευρύ λόγο πλευρών (16:9)
Γραφικά

AMD Radeon™ HD 7650M

(1GB VRAM)

AMD Radeon™ HD 7650M

(1GB VRAM)

Οδηγός Οπτικού Μέσου

DVD±RW/±R DL/RAM

DVD±RW/±R DL/RAM

Άλλα χαρακτηριστικά WLAN 802.11b/g/n; Bluetooth® Έκδ. 4.0 + HS, USB 2.0 (x3), USB 3.0 με φόρτιση USB (x1), έξοδο HDMI, στερεοφωνικά ηχεία με xLOUD™ και Clear Phase, Web Camera HD με επεξεργαστή ‘Exmor for PC’ (1,31 ενεργά megapixel), κουμπιά Web, VAIO και Assist, touchpad με υποστήριξη gesture, προστασία κραδασμών HDD
Διαστάσεις (ΒxΥxΠ) Κατά προσέγγιση 253,5 x 25,3 -35,1 x 371,9 χλστ. Κατά προσέγγιση 278,0 x 27,1 -37,8 x 408,7 χλστ.
Βάρος Κατά προσέγγιση 2,7 κιλά (με την παρεχόμενη μπαταρία) Κατά προσέγγιση 3,2 κιλά (με την παρεχόμενη μπαταρία)

1 Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας σε κατάσταση Sleep mode ποικίλει ανάλογα με τη διαμόρφωση και τις συνθήκες λειτουργίας, όπως το μέγεθος της μνήμης του εγκατεστημένου συστήματος, την υπολειπόμενη μπαταρία και τις ρυθμίσεις φόρτισης του USB.