…γεμάτο από gadget.

Τι μας προτείνει η εταιρία; Μήπως μερικά… ‘λαχταριστά’ gadget για τις διακοπές μας….

Κρατήστε από τις διακοπές σας πιο ζωντανές αναμνήσεις για πάντα με τις νέες φωτογραφικές μηχανές και τις βιντεοκάμερες της Sony!

Η Sony έχει την κατάλληλη φωτογραφική μηχανή και βιντεοκάμερα για εσάς που θέλετε να κρατήσετε για πάντα τις πολύτιμες αναμνήσεις των διακοπών σας με διασκεδαστικά και δημιουργικά χαρακτηριστικά.

Βουτήξτε άφοβα και φωτογραφήστε στο βυθό της θάλασσας σε βάθος μέχρι 5μ. με την υποβρύχια Cyber-ShotTM DSC-TX20! H πολύ λεπτή και κομψή φωτογραφική μηχανή TX20 με αισθητήρα Exmor R ® CMOS με 16,2 ενεργά megapixel θα αποτελέσει τον ιδανικό σας σύντροφο για την παραλία, καθώς αντέχει τα πάντα: νερό, σκόνη, πάγο ακόμα και τις πτώσεις!

 

Απολαύστε την απόλυτη φορητότητα, παίρνοντας μαζί σας τη φωτογραφική μηχανή NEX-5N, για να εξερευνήσετε τη δημιουργική σας πλευρά, χάρη στο μικρό μέγεθός της και τα εύχρηστα χαρακτηριστικά της. Το εύρος των εναλλασσόμενων φακών σάς προσφέρει επαγγελματικά αποτελέσματα, με απίστευτη ευκολία στη χρήση και ασύγκριτο στυλ..

 

Τo σωστό timing είναι το παν γι’αυτό χρησιμοποιήστε τη φωτογραφική μηχανή SLT-A57, για να μην χάσετε καμία από τις όμορφες στιγμές των διακοπών σας. Θα έχετε εξαιρετικά αποτελέσματα χάρη στη μεγάλη ταχύτητα λήψης (μέχρι 12 κάδρα το δευτερόλεπτο) σε συνδυασμό με συνεχή αυτόματη εστίαση. Η νέα λειτουργία Auto Portrait Framing ενισχύει τις φωτογραφικές σας ικανότητες και σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε χωρίς κόπο επαγγελματικού επιπέδου πορτρέτα των δικών σας ανθρώπων.

 Αν πάλι θέλετε να τραβήξετε υποβρύχια πλάνα σε υψηλή ευκρίνεια Full HD και φωτογραφίες 20 megapixel, η αδιάβροχη Handycam® GW55VE θα αποτελέσει τον ιδανικό σας σύντροφο στην παραλία ή την πισίνα! Χρησιμοποιήστε την άφοβα, ακόμα και σε βάθος 5μέτρων, ενώ κάνετε κατάδυση ή εξερευνείτε το βυθό με τον αναπνευστήρα σας. Η βιντεοκάμερα GW55VE με τα εξελιγμένα χαρακτηριστικά κατασκευάστηκε για να σας συνοδεύει στις καθημερινές σας περιπέτειες και είναι εξοπλισμένη με προηγμένη τεχνολογία για καθαρή και σταθερή λήψη βίντεο και φωτογραφιών Full HD σε κάθε περίσταση.

 

Χάρη στις κάρτες μνήμης SDHC, οι οποίες είναι ανθεκτικές στις ακτίνες Χ, στο νερό, τη ζέστη και το έντονο ψύχος, δεν υπάρχει πια λόγος να ανησυχείτε ότι μπορεί να χάσετε τις πολύτιμες αναμνήσεις σας. Χαρείτε γρήγορες λήψεις και ταχεία μεταφορά, χωρίς να φοβάστε ότι θα χάσετε τις φωτογραφίες σας, χάρη στο λογισμικό File Rescue.

Μοιραστείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας με τους φίλους και τους συγγενείς σας με το χρωματιστό στυλ (σε ροζ ή πράσινο) του USB Microvault. Σε αυτές τις καλοκαιρινές διακοπές διασκεδάστε στην εξοχή αλλά ακόμη και όσο ταξιδεύετε…

Ιδανικές διακοπές χωρίς μουσική δεν γίνεται, γι’αυτό ακούστε τα αγαπημένα σας κομμάτια με τα ηχεία RDPV20IP (μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν και ως dock ή φορτιστής για iPhone και iPod). Χάρη στην εσωτερική μπαταρία και το τηλεχειριστήριό τους, μπορείτε να τα μεταφέρετε εύκολα, όπου κι αν πηγαίνετε, για μια βουτιά στην πισίνα ή για ένα νόστιμο BBQ με φίλους. Απολαύστε τις αγαπημένες σας μελωδίες με την τεχνολογία 3600 Circle Sound που σας προσφέρει τέλεια ισορροπημένο ήχο.

Θα συμφωνείτε ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο ενοχλητικό από το να σας τελειώνει η μπαταρία, όταν μιλάτε στο τηλέφωνο ή ακούτε μουσική… Χάρη στο φορητό και εύχρηστο φορτιστή USB CP-ELS, δεν θα χρειαστεί να ψάχνετε για πρίζα, γιατί φορτίζει εν κινήσει. Φορτίστε πλήρως το Smartphone οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε και ανά πάσα στιγμή.