Οι αγαπημένες εκπομπές του MAD TV, είναι πλέον διαθέσιμες για να τις απολαύσετε όποτε θέλετε, από την άνεση του καναπέ σας, στη μεγάλη οθόνη της τηλεόρασής…

Η Sony και το MAD TV ανακοινώνουν τη συνεργασία τους για την παροχή της υπηρεσίας Catch Up TV σε όλους τους fans του μουσικού καναλιού και όχι μόνο. Με τη νέα υπηρεσία της Sony, η οποία παρουσιάστηκε πρόσφατα στην ελληνική αγορά, μπορείτε με το πάτημα ενός κουμπιού να απολαύσετε τις εκπομπές που έχουν ήδη προβληθεί από το MAD TV, όποτε και απ’ όπου εσείς θέλετε. Δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε όταν λείπετε από το σπίτι, γιατί μερικές από τις πιο δημοφιλείς εκπομπές του καναλιού είναι πλέον διαθέσιμες να τις απολαύσετε κάθε ώρα της ημέρας.

Η διαδικασία πρόσβασης στην υπηρεσία είναι απλή: χρειάζεστε μόνο μια συσκευή Sony, η οποία διαθέτει την πλατφόρμα BRAVIA Internet Videο (Sony Internet TV, Sony Blu-Ray player, Sony Home Cinema ή Sony Μedia Player) και σύνδεση με το Internet (ασύρματη ή μέσω LAN). Ανανεώστε το περιεχόμενο του Internet στη συσκευή σας και στη συνέχεια, ένα εικονίδιο της τηλεόρασης του MAD TV θα εμφανιστεί, δίνοντας πρόσβαση στην υπηρεσία. Πατώντας στο εικονίδιο, έχετε πρόσβαση σε ένα ηλεκτρονικό αρχείο με τις εκπομπές του MAD TV που είναι διαθέσιμες στο site του σταθμού και προβλήθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Πιο συγκεκριμένα, αν ενδιαφέρεστε για ό,τι σημαντικό ή απλά θεότρελο συμβαίνει στο χώρο της μουσικής, του κινηματογράφου και της showbiz, με ρεπορτάζ από την Ελλάδα και το εξωτερικό, παρακολουθήστε ανά πάσα στιγμή τα MAD NEWS με την Άννα Πρέλεβιτς! Αν, επίσης, δεν θέλετε να χάσετε κανένα από τα happenings της πόλης, η MAD Agenda σας ενημερώνει για τα σημαντικότερα events, τις αποκλειστικές avant-premieres, τα πιο πολυσυζητημένα live και όλα τα not-to-miss σκηνικά της πόλης.

Τέλος, έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε αποσπάσματα από τις τελευταίες κινηματογραφικές παραγωγές του Hollywood και σκηνές από τα γυρίσματά τους, αποκλειστικές συνεντεύξεις στον Ηλία Φραγκούλη, θεματικά αφιερώματα, καθώς επίσης και το επίσημο Box Office σε Ελλάδα και Αμερική, όποτε εσείς θέλετε από την εκπομπή CINEMAD.

Αγαπημένες εκπομπές, όποτε εσείς θέλετε με άνεση, ευκολία, ταχύτητα και αδιάκοπη ροή εικόνας. Δεν είναι κακό!