• Κινηματογραφική εμπειρία με ήχο surround 9,2 καναλιών και εικόνα επόμενης γενιάς με ανάλυση 4K

  • Λειτουργίες ήχου για να παρακολουθείτε τηλεόραση με μεγάλη οθόνη, ακουστικής συναυλιακών αιθουσών παγκοσμίου φήμης και όχι μόνο

  • Ευέλικτη διάταξη με 9 εισόδους HDMI®, ζώνη δεύτερου δωματίου και υποστήριξη για αρχεία υψηλής ανάλυσης

 

Συναρπαστική εμπειρία

Ο νέος δέκτης AV οικιακού κινηματογράφου STR-DA5800ES φέρνει το μέλλον της κινηματογραφικής εμπειρίας στο σαλόνι σας, σήμερα. Παρακολουθείστε ταινίες σε ανάλυση 4K για μία καθηλωτική εμπειρία, με τέσσερις φορές περισσότερες λεπτομέρειες από τη Full HD. Με ήχο surround 9,2 καναλιών, που δημιουργήθηκε με την τελευταία ηχητική καινοτομία από τη Sony, οι βραδιές σινεμά στο σπίτι σας δεν θα είναι ποτέ πια οι ίδιες.

Ιδανικός ήχος για ταινίες και μουσική

Ο δέκτης οικιακού κινηματογράφου STR-DA5800ES είναι ένας ενισχυτής πολλαπλών καναλιών 9,2, ο οποίος μπορεί να δώσει ισχύ σε ηχεία Front High και Surround Back, εκτός από την κανονική διάταξη των ηχείων 5,1 καναλιών, ώστε να δημιουργήσει ένα πεδίο ήχου γύρω από εσάς. Πραγματικά, θα ακούτε τη δράση από κάθε μεριά ή ακόμα και έναν ψίθυρο πίσω από την πλάτη σας.

Ο δέκτης STR-DA5800ES έχει επίσης λειτουργίες που βελτιστοποιούν τον ήχο σε ό,τι κι αν παρακολουθείτε. Το εικονικό Front High δημιουργεί, εικονικά, ηχεία Front High για επιπλέον εφέ ήχου surround στην κάθετη κατεύθυνση, ακόμα και αν δεν είναι εγκατεστημένα τέτοια ηχεία. Το Movie Height σάς δίνει τη δυνατότητα να ρυθμίζετε εικονικά το ύψος των μπροστινών ηχείων και του κεντρικού ηχείου, ώστε να συμφωνεί με την εικόνα στην οθόνη της μεγάλης σας τηλεόρασης. Μπορείτε ακόμα να αναδημιουργήσετε την ακουστική της παγκοσμίου φήμης αίθουσας συναυλιών της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Βερολίνου, της Βασιλικής Ορχήστρας Concertgebouw του Άμστερνταμ και του Μεγάρου Μουσικής Musikverein στη Βιέννη.

Ρεαλιστικές λεπτομέρειες στην εικόνα με την ανάλυση 4Κ

Ο δέκτης οικιακού κινηματογράφου STR-DA5800ES σχεδιάστηκε για να φέρει την πιο πρόσφατη επανάσταση στην κινηματογραφική εμπειρία. Αναβαθμίστε τις αγαπημένες σας ταινίες σε ανάλυση 4K, με τέσσερις φορές περισσότερες λεπτομέρειες από τη Full HD. Θα δείτε χρώματα και αντιθέσεις που δεν είχατε προσέξει ποτέ έως τώρα. Συνδέστε το δέκτη AV σας σε μία τηλεόραση με ανάλυση 4Κ ή ένα σύστημα προβολής από τη Sony και προσθέστε κινηματογραφικό ήχο σε μία εκθαμβωτική εικόνα.

Με τον δικό σας τρόπο

Δείτε ταινίες σε άλλα δωμάτια με την αποκλειστική έξοδο Zone 2 HDMI®. Κάντε streaming σε ταινίες και μουσική, απευθείας, από το φορητό υπολογιστή, το tablet, το smartphone, το iPhone ή το iPad, αφού συνδέσετε το δέκτη STR-DA5800ES στο οικιακό σας δίκτυο. Με 9 εισόδους HDMI®, μπορείτε να απολαμβάνετε μία τεράστια γκάμα περιεχομένου HD, είτε από τη συσκευή αναπαραγωγής BluRay/DVD, το Play Station3, είτε από την ψηφιακή τηλεόραση set top box. Με είσοδο USB αποκλειστικά για τα αρχεία υψηλής ανάλυσης που είναι αποθηκευμένα στον υπολογιστή σας, μπορείτε να απολαμβάνετε φορμάτ διαφόρων αρχείων όπως WAV και FLAC 5.1ch, και να ακούτε μουσική και να βλέπετε ταινίες, ελεύθερα, με τον δικό σας τρόπο.
«Ο δέκτης STR-DA5800ES προσφέρει ποιότητα ήχου εφάμιλλη των λεπτομερών εικόνων της ανάλυσης 4K που σας καθηλώνει, συνδυάζει τις πιο πρόσφατες καινοτομίες της Sony στον τομέα του ήχου, για απίστευτο ήχο surround 9,2 καναλιών, και όλα όσα χρειάζεστε για να στήσετε το δικό σας κινηματογράφο ή αίθουσα συναυλιών στο σπίτι σας,» δήλωσε ο Naoto Yoshioka, Home Audio Video Senior Product Manager στη Sony Europe.

STR-DA5800ES
Δέκτης AV οικιακού κινηματογράφου
  • Δείτε και ακούστε ήχο 9,2 καναλιών και 3D – Προσθέστε 4 κανάλια (2 surround back και 2 front high) στα 5,1 κανάλια του κλασικού κινηματογραφικού ήχου.
  • Χαρείτε εκπληκτικές λεπτομέρειες με την Ψηφιακή ανάλυση 4K – Αναβαθμίστε τις ταινίες σας έως και 4 φορές σε σχέση με τις λεπτομέρειες της Full HD.
  • Βελτιώστε τον ήχο σε τηλεοράσεις με μεγάλες οθόνες – Οι λειτουργίες Vocal Height ή Movie Height προσφέρουν ηχητικά εφέ στις ταινίες με ήχο surround, όπως τους διαλόγους που ακούγονται από το κέντρο της μεγάλης οθόνης.
  • Δημιουργήστε εικονικά ηχεία Front High – Η λειτουργία Virtual προσθέτει το κάθετο εφέ ήχου surround, σαν να είχατε εγκατεστημένα ηχεία Front High.
  • Ακούστε ήχους από παγκοσμίως γνωστές συμφωνικές – Η λειτουργία Concert Hall, αναδημιουργεί την ακουστική της αίθουσας συναυλιών της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Βερολίνου, της Βασιλικής Ορχήστρας Concertgebouw του Άμστερνταμ και του Μεγάρου Μουσικής Musikverein στη Βιέννη.
  • Ελευθερία στην αναπαραγωγή πολλών αρχείων – Κάντε streaming σε ταινίες ή αρχεία ήχου σε διάφορα φορμάτ, όπως WAV, FLAC 5,1ch, 192kHz και 24bit.
  • Κάντε streaming σε ταινίες και μουσική on-demand – Δείτε ταινίες, αθλητικές εκδηλώσεις και ακούστε μουσική σε full-screen στο Sony Entertainment Network.
  • Ευέλικτη διάταξη με 9 θύρες HDMI® και 4 LAN – Συνδέστε τα πάντα με τις 9 εισόδους HDMI® και με έναν κόμβο LAN, για να συνδεθείτε σε έναν υπολογιστή και σε συσκευές αποθήκευσης και να μπορείτε να αλλάζετε τις συνδέσεις σας.
  • Δείτε ταινίες σε δεύτερο δωμάτιο – Με μία θύρα εξόδου HDMI® αποκλειστικά για το Zone 2, μπορείτε να κάνετε streaming σε εικόνες και ήχο υψηλής ποιότητας σε ένα άλλο δωμάτιο μέσα στο σπίτι.
  • Κάντε προεπισκόπηση των εισόδων HDMI® στην οθόνη – Χρησιμοποιείστε ένα μικρό παράθυρο προεπισκόπησης στην οθόνη για να βλέπετε τι υπάρχει στις συνδεδεμένες συσκευές με HDMI®.
  • Χρησιμοποιείστε το smartphone ως τηλεχειριστήριο – Κάντε λήψη της δωρεάν εφαρμογής ES Remote και μετατρέψτε το smartphone ή το tablet σας σε τηλεχειριστήριο για το δέκτη οικιακού κινηματογράφου σας.