Για να δούμε τι θα παρουσιάσει ο Κορεάτης no2 στο Βερολίνο…

Η LG Electronics κάτω από το κεντρικό μήνυμα “ABOVE AND BEYOND” στη φετινή Έκθεση IFA στο Βερολίνο θα έχει στο κέντρο την “μεγαλύτερη και λεπτότερη παγκοσμίως 55 ιντσών OLED TV,” όπως και μια 84 ιντσών 3D TV UD (Ultra Definition), τις CINEMA 3D Smart TV και τα IPS (In-Plane Switching) monitors με το CINEMA 3D και το διευρυμένο Smart οικοσύστημα της.

CINEMA 3D Attractor

Οι επισκέπτες στο booth της LG θα έχου την εμπειρία του CINEMA 3D Attractor και της LG OLED TV, με ΠΟΛΥ 3D προϊόντων αφού οι 122 3D οθόνες που θα καλύπτουν τους τοίχους του booth της εταιρίας. Η δε OLED TV – “μεγαλύτερη και λεπτότερη παγκοσμίως 55 ιντσών LG OLED TV, η οποία παρέχει κορυφαία ποιότητα εικόνας χάρη στη λειτουργία 4 Color Pixel και στην μοναδική αντίθεση από αυτό-φωτιζόμενα pixels” έχει σχεδίαση 4 Color Pixel με το λευκό sub-pixel στα τρία κύρια pixels (τεχνολογία WRGB) και την τεχνολογία Color Refiner/ Η σχεδίαση ονομάζεται Paper Slim με πάχος μόλις 4 χιλ. και ενισχυμένο Carbon Fiber-Reinforced Plastic (CFRP) στο εξωτερικό πλαίσιο. Η LG OLED TV έλαβε το βραβείο European Display Achievement στα European Imaging & Sound Associations (EISA) Awards 2012.

UD 3D TV

Με 84” η UD 3D TV “εισάγει νέα 3D εμπειρία,” και δίνει 8 εκατομμύρια pixels ανά κάδρο με τέσσερις φορές την ανάλυση (3840×2160) από τα Full HD panels. Μαζί η Triple XD Engine της LG και το Resolution Upscaler Plus ενώ το 2.2 σύστημα ηχείων “δημιουργεί πλούσιο και βαθύ ήχο, παρέχοντας πρόσθετο βάθος που συμπληρώνει τη δράση επί της οθόνης.” Φυσικά είναι με το Smart TV οικοσύστημα της LG.

CINEMA 3D Smart TV

Οι επισκέπτες της IFA 2012 θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά την πλήρη σειρά των CINEMA 3D Smart TV ενώ η LG CINEMA 3D Smart TV (55LM960V) πήρε το European Smart TV Award στα EISA 2012 Awards και το 5-star Editor’s Choice Award από το CNET, το Best Buy Award από το Which?, το Test Winner Awards από το HiFi Test και το Audio Video Foto-Bild μεταξύ άλλων.

Στη CINEMA 3D Smart TV Zone, η LG επιχειρεί να αφήσει στο προσκήνιο την 3D τεχνολογία με την Film Patterned Retarder (FPR) CINEMA 3D τεχνολογία και υπόσχεται “flicker-free εικόνες και 3D γυαλιά χωρίς μπαταρίες.” Η κορυφαία 55 ιντσών είναι η γνωστή LM960V CINEMA 3D Smart TV ενώ η σχεδίαση CINEMA SCREEN Design υπόσχεται καλύτερη εμπειρία 3D θέασης, μειώνοντας το πλαίσιο της οθόνης μόλις σε 1 χιλιοστό.

Λειτουργίες Smart TV

Δίνοντας έμφαση στις εντυπωσιακές λειτουργίες Smart TV, η LG θα επιδείξει την ηγετική θέση στις διασυνδεδεμένες τηλεοράσεις στην Smart TV Zone. Το ιδιαιτέρως προηγμένο αλλά και εξαιρετικά απλό user interface της Smart TV και ο μεγάλος αριθμός «ευφυών» λειτουργιών, όπως το Magic Remote και το Smart Share Plus, συμβάλλουν στο δυναμικό Smart TV περιβάλλον της LG.

Το Magic Remote παρέχει απρόσκοπτη πρόσβαση σε τηλεοπτικό περιεχόμενο και τέσσερις διαφορετικούς τρόπους χειρισμού: point, wheel, voice recognition και pattern gesture control. Επιπλέον, το Smart Share Plus παρέχει μεγάλο αριθμό επιλογών συνδεσιμότητας. Για παράδειγμα, συσκευές στο ίδιο οικιακό δίκτυο Wi-Fi μπορούν να συνδεθούν ασύρματα με μία CINEMA 3D Smart TV της LG. Αν η εξωτερική συσκευή είναι εξοπλισμένη με την Wireless Display (WiDi) τεχνολογία της Intel, οι χρήστες δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσουν καν καλώδιο.

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά την Google TV της LG με τον L9 διπύρηνο επεξεργαστή της LG, ο οποίος τροφοδοτεί την Google TV. Το Magic Remote QWWERTY της Google TV και το Home Dashboard είναι ειδικά σχεδιασμένα για την Google TV καθιστώντας την εύκολη στη χρήση, ενώ η αναζήτηση μέσω Google, η χρήση του Google Play Store, του Chrome και του YouTube πραγματοποιείται χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα, όπως ακριβώς πραγματοποιούνται στα PC και στα smartphones.

Οθόνες IPS και PC

Ευρεία γκάμα IPS οθονών Η/Υ στην IFA 2012, οι οποίες είναι ιδανικές τόσο για εργασία όσο και για gaming. Οι «ναυαρχίδες» της σειράς θα είναι οι IPS οθόνες EA93 και EA83 που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για απαιτητικές εφαρμογές γραφιστικής και multitasking εργασίες. Η EA93 με την επιβλητική κινηματογραφική οθόνη 21:9, η EA83 είναι εξοπλισμένη με Wide Quad High Definition (WQHD) οθόνη ανάλυσης 2560×1440 pixels και ένα από τα μεγαλύτερα φάσματα χρωμάτων που διατίθενται για τους απαιτητικούς επαγγελματίες και με τεχνολογία IPS για περισσότερο ζωντανές εικόνες σε σχεδόν οποιαδήποτε γωνία θέασης, μειώνοντας παράλληλα την κούραση των ματιών. Επιπλέον, η LG θα παρουσιάσει την 27 ιντσών TM2792 Personal Smart TV με CINEMA 3D τεχνολογία και το Z350 Ultrabook με χρόνο εκκίνησης στα 9 δευτερόλεπτα.

Προϊόντα ήχου & εικόνας και Smart Accessories

Πλήρες 3D Home Theater System, το BH9520TW, το οποίο διαθέτει reflector 360 μοιρών και multidirectional 3D σετ ηχείων. Μαζί παράγουν CINEMA 3D ήχο που ενισχύει πραγματικά την 3D ψυχαγωγία στο σπίτι. Τα 9.1 3D ηχεία προσφέρουν στον θεατή εμπειρία ήχου παρόμοια με αυτή του κινηματογράφου ενώ είναι εξοπλισμένο με smart χαρακτηριστικά, όπως το LG Apps, υπηρεσία VOD και Wi-Fi Direct, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται εύκολα περιεχόμενο μεταξύ των ψηφιακών συσκευών.

Το ND8520, το τελευταίας τεχνολογίας docking της LG για iPod, iPhone ή iPad συνδυάζει μοναδικό design με εξαιρετικό ήχο. Είναι συμβατό με Airplay, επιτρέποντας στους χρήστες την καλύτερη δυνατή χρήση μέσω του iTunes library. Το Airplay της Apple δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να μοιραστούν τη μεγάλη μουσική συλλογή τους σε όλο το σπίτι μέσω Wi-Fi. Με ενα ισχυρό ενσωματωμένο subwoofer.

3D Video Wall

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά το παγκοσμίως πρώτο 3D Wall της LG που διαθέτει FPR 3D, την ίδια flicker-free τεχνολογία που βρίσκεται και στις LG CINEMA 3D Smart τηλεοράσεις. Η WV70MD διαθέτει το στενότερο πλαίσιο οθόνης του κόσμου μόλις στα 5,3 χιλιοστά. Με τόσο λεπτό πλαίσιο, πολλές WV70MD μπορούν εύκολα να ενωθούν και να δημιουργηθεί μια μεγάλη ενιαία οθόνη. Το 3D Video Wall προσφέρει πεντακάθαρη εικόνα χωρίς παραμόρφωση ή ασυνέπεια στα χρώματα, χάρη στα IPS panels που εγγυώνται επίσης ευρεία γωνία θέασης, ιδανική για μεγάλη ομάδα ανθρώπων.

Τέλος, η LG θα παρουσιάσει μία νέα έκδοση του Mouse Scanner…