Έφτασαν στην Ελλάδα τα νέα πολυσυστήματα της Sony…

Συγκεκριμένα το το XAV601BT όπως ΚΑΙ το navibox XANV100T, η νέα μονάδα πλοήγησης για κάθε αυτοκίνητο από τη Sony…

Η νέα 2DIN μονάδα πολυμέσων XAV601BT με bluetooth είναι πλέον διαθέσιμη…

Τα κύρια χαρακτηριστικά του νέου μοντέλου είναι:

• Bluetooth® για ομιλία hands-free και μετάδοση μουσικής

• Αποσπώμενη πρόσοψη

• Συμβατό με κινητά smartphone που υποστηρίζουν την τεχνολογία MirrorLink

• Επεκτασιμότητα πλοήγησης με χάρτες TomTom

Δυνατότητες:

– Με το MirrorLink οι οδηγοί μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε πολλές από τις δυνατότητες του κινητού τους ενώ οδηγούν, χωρίς να αγγίζουν το ίδιο το τηλέφωνο. Εγκεκριμένες εφαρμογές και περιεχόμενο προβάλλονται από το smartphone στην οθόνη της κεντρικής μονάδας του αυτοκινήτου.

– Στο λανσάρισμά της η μονάδα XAV-601BT παρέχει συμβατότητα με την τεχνολογία MirrorLink™ για τα εξής Symbian smartphone: Nokia 701, 700, 603, N8, E7, C7, X7, C6-01. Με απλές αναβαθμίσεις λογισμικού εξασφαλίζεται ότι η κεντρική μονάδα θα έχει μελλοντικά επιπλέον συμβατότητα με περισσότερες εφαρμογές και με ολοένα και περισσότερα smartphone από άλλους κατασκευαστές.

– H επεκτασιμότητα της πλοήγησης με χάρτες TomTom γίνεται με την αγορά της μονάδας XANV100T (navibox), τιμή καταλόγου è 300€ με ΦΠΑ η οποία θα λανσαριστεί μέσα στον Ιούλιο.

Στο δε σύστημα navibox XANV100T έχουμε:

· Χάρτες TomTom για 45 ευρωπαϊκές χώρες

· Υπηρεσία IQ Routes“ που υποδεικνύει τις ταχύτερες και εξυπνότερες διαδρομές χρησιμοποιώντας πραγματικά δεδομένα ταχύτητας από εκατομμύρια χρήστες

· Αναβάθμιση στο σύστημα πλοήγησής με ενημερώσεις χαρτών και περιεχομένου καθώς και νέες υπηρεσίες

· Παρεχόμενη κεραία GPS για βελτιωμένη λήψη σήματος

Σε συνδυασμό λοιπόν το XAV601BT, την 2DIN μονάδα πολυμέσων, με το XANV100T δίνουν μια ολοκληρωμένη πρόταση ψυχαγωγίας και πλοήγησης για το αυτοκίνητο μας (2DIN οθόνη / bluetooth/ navigation / αποσπώμενη πρόσοψη/ USB X 2 / MirrorLink).