Στον ‘μαγικό’ κόσμο των Vaio…

Χωρίς φορητό σπίτι ΔΕΝ γίνεται σήμερα που κάθε μέλος της οικογένειας είναι online…

Για όσους αναζητούν την πιο ιδιαίτερη και αξέχαστη επιλογή δώρου λοιπόν, η Sony προτείνει αφενός τα VAIO της σειράς E17 που σάς προσφέρουν τη δυνατότητα να απολαμβάνετε ταινίες σε Blu-ray Disc™ (σε επιλεγμένα μοντέλα), να επεξεργάζεστε φωτογραφίες ή να παίζετε παιχνίδια σε μια ακόμα μεγαλύτερη οθόνη, αφετέρου το λεπτό και ελαφρύ VAIO T13, για πολλές διασυνδέσεις και τη μοναδική λειτουργία PlayMemories Home της Sony.

Έτσι, μπορείτε εύκολα να επεξεργαστείτε τα HD βιντεοκλιπ και τις φωτογραφίες από τις απίθανες στιγμές που απαθανατίσατε, ή να τα μοιραστείτε μέσα από site κοινωνικής δικτύωσης.

Η κάλτσα του Αη Βασίλη κρύβει… αίσθηση Skyfall!

Είναι ήδη ένα κινητό ‘διάσημο’ χάρη στον 007. Χαρίστε αίσθηση περιπέτειας και δράσης, επιλέγοντας ένα Xperia™ T για τους αγαπημένους σας. Το διάσημο τηλέφωνο του James Bond δεν θα μπορούσε παρά να προσφέρει ό,τι καλύτερο υπάρχει από τα Sony smartphones σε HD οθόνη, κάμερα και One–touch συνδεσιμότητα μέσω NFC τεχνολογίας.

Με εκπληκτική πραγματικό οθόνη 4.6” HD Reality Display με Mobile BRAVIA Engine και 13MP φωτογραφική κάμερα με ταχεία λήψη από την κατάσταση «αναμονής» μέσα σε 1 δευτερόλεπτο. Επίσης με τον 1.5GHz διπύρηνο επεξεργαστή τελευταίας γενιάς εξασφαλίζει ακόμα καλύτερη απόδοση μπαταρίας και ταχύτητα.

Φορητά tech δώρα 4all…