Τα Χριστούγεννα είναι μια ανάσα…

Στόχος μας είναι και πιο πρωτότυπες ιδέες Χριστουγεννιάτικων δώρων από τον κόσμο του tech: η Sony φέρνει πλήθος δελεαστικών προσφορών και δώρων.

Χριστούγεννα… «κινηματογραφικών προδιαγραφών»…

Κάθε αποκαλυπτική λεπτομέρεια 3D εικόνας καθώς και online περιεχόμενο «ζωντανεύουν» αυτά τα Χριστούγεννα στο σαλόνι σας. Απλό: χαρίστε στους αγαπημένους σας μια BRAVIA HX850 ή ένα Blu-RayTM player ή ένα Home Cinema Sony και μοιραστείτε την απόλυτη κινηματογραφική εμπειρία με τα δώρα που τα συνοδεύουν:

Συλλεκτική κασετίνα με την πλήρη συλλογή των 22 ταινιών του πιο διάσημου πράκτορα όλων των εποχών, James Bond, σε Blu-rayTM με την αγορά της τηλεόρασης Sony BRAVIA HX850 (το δώρο περιλαμβάνεται στη συσκευασία).

Και επιπλέον, ο… απίθανος Spiderman δικός μας δωρεάν: μια από τις πιο πετυχημένες ταινίες του 2012 δώρο με σειρά Sony προϊόντων…!

Αναλυτικά δείτε και επιλέξτε:

Η ταινία “The Amazing Spider-Man™” σε Blu-ray™ με την αγορά του Blu-ray Disc™, BDP-S185.

Η ταινία “The Amazing Spider-Man™” σε 3D Blu-ray™ με την αγορά μιας συσκευής 3D Blu-ray Disc™ μεταξύ των μοντέλων: BDP-S490, BDP-S590 και BDP-S790.

Η ταινία “The Amazing Spider-Man™” σε 3D Blu-ray™ και η τριλογία Spider-Man® σε Blu-ray™ με την αγορά ενός Home Cinema μεταξύ των μοντέλων: BDV-E490, BDV-NF720, BDV-N890W και BDV-N990W.

Με τέτοιες προσφορές, το μόνο που μένει είναι το αγαπημένο Χριστουγεννιάτικο ρόφημα από την άνεση του καναπέ…

Και ώρα για το tech masterpiece της εταιρίας:

Άλλη λύση; Μπορείτε, επίσης, να εμπλουτίσετε ακόμη περισσότερο την εμπειρία κινηματογράφου και gaming με το Personal 3D Viewer HMZ-T2. Φορέστε την ολοκαίνουργια οθόνη κεφαλής της Sony και δείτε ταινίες 2D & 3D ή παίξτε παιχνίδια σε High Definition. Απολαύστε ομαλή και άνετη προβολή, χάρη στις φωτεινές και ευκρινείς οθόνες OLED, ζώντας παράλληλα την απόλυτη ατμόσφαιρα του κινηματογράφου με τον εικονικό ήχο surround 5,1 καναλιών.