Ο VU+ SOLO II είναι πλέον στηνν ελληνική αγορά…

…υπόσχεται “να δημιουργήσει νέα δεδομένα γύρω από την συσκευή του δορυφορικού αποκωδικοποιητή για τους χρήστες αλλά και τον ευρύτερο ανταγωνισμό”.

Με τεχνολογία new gen…

Δέκτης νέα γενιάς, υπόσχεται δυναμικά, αξιόπιστα και υψηλής ποιότητας χαρακτηριστικά σε υλικά κατασκευής και λογισμικό. Με τα σχέδια της VU+ για κατασκευή ενός compact Full HD PVR δέκτη, αλλά πολυτάλαντου, ο οποίος θα είναι ό, τι καλύτερο αξίζει να προσφέρει στους πελάτες της.

Fast and Furious…

Ταχύτατο μηχανάκι με μια Dual Core CPU 1.3GHz που φοράει, με διπλό (twin) δορυφορικό tuner υψηλής ευκρίνειας (DVB-S2), επεξεργασία γραφικών 2D/3D, Gigabit Ethernet, και υποστηρίζοντας σκληρό δίσκο 2,5’’, αυξάνει την χρηστικότητα και την αποδοτικότητα στο έπακρο! Ο χρήστης έχει την δυνατότητα να τρέξει όποια λειτουργία ή εφαρμογή επιθυμεί, απρόσκοπτα, σε κλάσμα δευτερολέπτου!

Kudos και για τον σχεδιασμό με λιτές γραμμές και τα έντονα πλήκτρα αφής όπως και εντυπωσιακή οθόνη VFD να κυριαρχούν. Κομψότητα για να… κάθεται δίπλα στο look των LED τηλεοράσεων.

Η αρχιτεκτονική σχεδιασμού του βασίζεται στην ευκολία χρήσης που πρέπει να παρέχει η συσκευή στον χρήστη. Γυαλιστερό high-glossy φινίρισμά. Nice.

Ο προκάτοχός του, SOLO, από την πρώτη στιγμή της εμφάνισής του στην παγκόσμια αγορά στις αρχές του 2010, κατάφερε να ξεχωρίσει και να καθιερωθεί ως ο πιο αξιόπιστος HD δέκτης της αγοράς. Τώρα, το νέο επίτευγμα της εταιρίας, o SOLO II, ένα προϊόν τεχνολογικής εξέλιξης και υπεροχής, έρχεται να επιβεβαιώσει την μακροχρόνια πολιτική της VU+ που βασίζεται στην ποιότητα και την καινοτομία, και να την καθιερώσει ως τον αδιαφιλονίκητο παγκόσμιο market leader!

Πόσο; λιανική τιμή στα 349,00 με περισσότερα από το εξουσιοδοτημένο δίκτυο συνεργατών της MAJAR AE. με 2 χρόνια εγγύηση αντιπροσωπίας

Για info στο www.majar.gr