Ολόφρεσκα, φορητά ηχεία φιλικά προς τα smartphone, της σειράς X, από τη Sony. Τα Newbie μηχανακάκια έχουν και NFC όπως και ασύρματο streaming μουσικής “One-touch”. Και πανέμορφα.

SRS-BTX300_Black_main

Με μια ματιά:

  • Ασύρματα ηχεία εξαιρετικού σχεδιασμού με πλούσιο, έντονα δυναμικό ήχο
  • Χαλάρωση στο σπίτι σας με το ισχυρό ηχείο SRS-BTX500, ή ξεσηκώστε τον κόσμο, όπου και αν πάτε, με το ελαφρύ και εύκολο στη μεταφορά ηχείο SRS-BTX300
  • Η μοναδική τεχνολογία μαγνητικού υγρού παρέχει εξαιρετική καθαρότητα ήχου και κρυστάλλινα, αναλυτικά μπάσα
  • Κάντε streaming σε μουσική υψηλής ποιότητας από το smartphone σας με NFC, και αποκτήστε εύκολη ασύρματη σύνδεση “One-touch”*
  • Μιλήστε hands-free στο smartphone σας και φορτίστε τη μπαταρία του μέσω της θύρας φόρτισης USB

Halara…!

Χαλαρώστε στο σπίτι σας με το ασύρματο ηχείο SRS-BTX500, από τη Sony, που ανάβει το κέφι σε κάθε πάρτι. Το σύστημα ηχείων του, 2,1 καναλιών, αποδίδει πλούσια ισχύ 40W, που τραβάει την προσοχή όλων.

Όποια μουσική και αν σας αρέσει, σίγουρα θα απολαύσετε τον εξαιρετικά φυσικό ήχο, χάρη στην τεχνολογία αιχμής ‘DMC’# της Sony. Οι διπλοί παθητικοί ακτινοβολητές (Dual Passive Radiators) αποδίδουν πολύ καλά τα χαμηλά, ενώ η τεχνολογία Clear Phase DSP αναπαράγει το συναίσθημα που βιώνει κανείς με μία ζωντανή συναυλία, με κρυστάλλινους ήχους οργάνων και κορυφαία φωνητικά.

Χάρη στην τεχνολογία Μαγνητικού υγρού (Magnetic Fluid), την οποία αρχικά ανέπτυξε η NASA, η Sony δημιούργησε τα πρώτα στον κόσμο ηχεία full range, που δεν έχουν μονάδα ρυθμιστικού διαφράγματος και μειώνουν την αλλοίωση του ήχου, για αισθητά καλύτερα αποτελέσματα. Αυτός ο διαστημικός σχεδιασμός εκτινάσσει την αποτελεσματικότητα, αυξάνοντας τα επίπεδα της έντασης, σε σχέση με τα συνηθισμένα ηχεία, που έχουν την ίδια ισχύ. Οι καλεσμένοι σας θα εκτιμήσουν τη διαφορά στη μουσική του πάρτι σας, με αυτόν τον δυνατότερο και καθαρότερο ήχο.

Η μοναδική τεχνολογία επεξεργασίας DSEE, της Sony, ανεβάζει την ποιότητα των συμπιεσμένων αρχείων μουσικής, αποκαθιστώντας τις πολύ σημαντικές υψηλές συχνότητες, οι οποίες χάνονται όταν ακούτε ήχους από την κινητή σας συσκευή.

SRS-BTX300_White_NFC-1200

Το BTX300, ακόμα πιο λεπτό και ελαφρύ, αποτελεί ιδανικό σύντροφο στα ταξίδια σας, ενώ αποδίδει ικανοποιητική ισχύ 20W από το σύστημα ηχείων του, 2 καναλιών. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να πάρετε ελαφριά και την απόδοσή του, επειδή προσφέρει εκπληκτική ποιότητα ήχου με έναν παθητικό ακτινοβολητή για πολύ low end boost.

Μέσα ή έξω, στο σπίτι ή στις εκδρομές σας, όπου και αν βρίσκεστε, θα απολαμβάνετε πλούσιο ήχο, που θα πλημμυρίζει το χώρο, από οποιαδήποτε συσκευή με ενεργοποιημένο Bluetooth®, όπως το iPhone και το iPad σας, ή το smartphone και το tablet σας με λειτουργικό Android.

Εύκολο streaming με ασύρματη σύνδεση NFC “One-touch”

Τα λεπτά, εξαιρετικά κομψά, νέα ηχεία BTX500 και BTX300 προσθέτουν χάρη στην υπέροχη μουσική που ακούγεται από την κινητή σας συσκευή.

 

SRS-BTX500_angleA

Τι κάνουν;

Βασικές τεχνικές προδιαγραφές

SRS-BTX500

SRS-BTX300

Τύπος ηχείων 2,1 καναλιών (σύστημα ηχείων ‘one box’ DMC) Σύστημα με παθητικό ηχείο 2,1 καναλιών (‘one box’ )
Ισχύς εξόδου 10W+10W+20W 10W+10W
Λειτουργίες ήχου Megabass, Megabass + Surround, Απενεργοποιημένο Megabass, Megabass + Surround, Απενεργοποιημένο
Ασύρματο Bluetooth® (Έκδ. 3.0) Συμβατά προφίλ A2DP/AVRCP/HFP/HSP, NFC, Υποστηριζόμενο codec: SBC
Λειτουργία Hands-free
Μέγιστο εύρος (γραμμή θέας) κατά προσέγγιση 10 μέτρα
Συμβατά προφίλ A2DP/AVRCP/HFP/HSP, NFC, Υποστηριζόμενο codec: SBC
Λειτουργία Hands-free
Μέγιστο εύρος (γραμμή θέας) κατά προσέγγιση 10 μέτρα
Σύνδεση One-touch Απαιτείται συμβατό τηλέφωνο ή κινητή συσκευή με NFC και εφαρμογή NFC Easy Connect Απαιτείται συμβατό τηλέφωνο ή κινητή συσκευή με NFC και εφαρμογή NFC Easy Connect
Διασυνδέσεις / συνδέσεις ήχου Ενσωματωμένο βύσμα ήχου, USB (μόνο έξοδος DC), είσοδος ρεύματος AC Ενσωματωμένο βύσμα ήχου, USB (μόνο έξοδος DC), είσοδος ρεύματος AC
Χρόνος αναπαραγωγής με επαναφορτιζόμενη μπαταρία (με σύνδεση Bluetooth) Κατά προσέγγιση 6 ώρες Κατά προσέγγιση 8 ώρες
Διαστάσεις Κατά προσέγγιση 384,8 x 152 x 64,3 χλστ. Κατά προσέγγιση  341 x 115 x 58,5 χλστ (με κλειστό το πλαϊνό stand)
Κατά προσέγγιση 341 x 115 x 72 χλστ (με ανοιχτό το πλαϊνό stand)
Περιλαμβάνει θήκη μεταφοράς Ναι Ναι

Απλά… αγγίζεις!

Ακουμπήστε το smartphone* σας ή το tablet σε ένα ασύρματο ηχείο για μία στιγμή. Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία NFC (Near Field Communication), το ηχείο συνδέεται άμεσα με το τηλέφωνό σας χωρίς καλώδια, περίπλοκες ρυθμίσεις ή κωδικούς πρόσβασης Bluetooth®. Είστε, πια, έτοιμοι να κάνετε streaming σε έναν ισχυρό, πρώτης ποιότητας ήχο, που γεμίζει το δωμάτιο.

Και μην ανησυχείτε αν δεν έχετε smartphone με ενεργοποιημένο NFC. Μπορείτε να κάνετε streaming μουσικής, ασύρματα, και με τα δυο ηχεία, μέσω του Bluetooth® από το iPhone/iPad σας ή από άλλα κινητά και tablet με Android, σε τυπική λειτουργία σύζευξης.

Τι θα λέγατε, αν μπορούσατε να πάρετε τη μουσική μαζί σας, όπου και αν πηγαίνατε; Τα BTX500 και BTX300 είναι η ιδανική παρέα για ημερήσιες εκδρομές ή για αποδράσεις τα Σαββατοκύριακα. Χωράνε άνετα σε μία τσάντα ταξιδίου, χάρη στις λεπτές, μοντέρνες γραμμές των δυο dock, για να τα παίρνετε μαζί σας, όπου θέλετε. Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία μεγάλης διάρκειας σάς δίνει ισχύ μέχρι 8 ώρες ακρόασης για το BTX300, ή 6 ώρες για το BTX500, όσο είσαστε στο δρόμο.

Και τα δυο ηχεία παρέχουν την άνεση της λειτουργίας hands-free και σας δίνουν τη δυνατότητα να μιλάτε με τους φίλους σας στο τηλέφωνο, όσο τριγυρνάτε μέσα στο δωμάτιο. Διαθέτουν, επίσης, μία εύχρηστη θύρα USB για να φορτίζετε το smartphone σας, κάτι που είναι ιδανικό, εάν σας τελειώνει η μπαταρία και δεν υπάρχει πρίζα εκεί κοντά.

 

Τα νέα ασύρματα ηχεία SRS-BTX500 και SRS-BTX300, από τη Sony, θα είναι διαθέσιμα από τον Απρίλιο του 2013.