Γυμναστική  και το νέο αδιάβροχο ασύρματο Walkman® NWZ-W273 MP3 player, από τη Sony είναι ένα…

DSC8739 Med

Μέχρι και δύο μέτρα κάτω…

Ιδανικό για το σύγχρονο δραστήριο lifestyle, είναι το πρώτο Walkman®, από τη Sony, που αντέχει κάτω από το νερό, σε βάθος 2 μέτρων (*1). Απολαύστε εξαιρετική ποιότητα ήχου, που μόνο το Walkman® μπορεί να σας προσφέρει, όταν κολυμπάτε σε πισίνα(*2), βρίσκεστε στο γυμναστήριο ή αθλείστε έντονα στο δρόμο.

Επιπλέον, δεν έχει καλώδια για να σας μπερδεύουν και να σας δυσκολεύουν όταν κολυμπάτε ή χορεύετε στον αγαπημένο σας ρυθμό. Δεν χρειάζεται καν να το στερεώσετε στα ρούχα ή στα γυαλιά σας. Τον κομψό, εργονομικό σχεδιασμό του έρχεται να συμπληρώσει μια επιλογή ανταλλακτικών earbuds σε διάφορα μεγέθη, για μέγιστη άνεση και αυτοπεποίθηση, κατά τη διάρκεια της άσκησής σας.

W_PR01_3col-A_thumbnail_-1200 (4)

Όταν τελειώσετε τη γυμναστική σας, μπορείτε να συνεχίσετε να ακούτε τη μουσική σας, στο ντους, ή και να ξεβγάλετε το Walkman® W273 για να «φρεσκαριστεί» κι αυτό, όπως εσείς.

Με μνήμη 4GB, υπάρχει αρκετός χώρος για να φορτώσετε τα αγαπημένα σας τραγούδια. Χάρη στη συμβατότητα με το iTunes (*3), είναι πολύ εύκολο να μεταφέρετε, χωρίς ταλαιπωρία, όλα τα αγαπημένα σας κομμάτια και τις λίστες αναπαραγωγής σας.

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του νέου Walkman® W273 είναι πολύ μεγάλη. Με τη δυνατότητα γρήγορης φόρτισης τριών λεπτών – όσο χρειάζεστε, δηλαδή, για να βάλετε τη φόρμα σας – έχετε 60 λεπτά χρόνου ακρόασης. Με μια πλήρως φορτισμένη μπαταρία, έχετε μέχρι 8 ώρες (*4) αδιάλειπτης ακρόασης, χρόνος που αρκεί ακόμα και για πολύωρη γυμναστική.

W_std-cw_B-1200 (4)

Το αδιάβροχο Walkman® W273 MP3 player, από τη Sony, που εφαρμόζει τέλεια στο πίσω μέρος του κεφαλιού, χωρίς περιττά καλώδια, θα διατεθεί στην αγορά από τον Φεβρουάριο 2013.

W_std-cw_W-1200 (4)

Σχετικά με το Walkman® NWZ-W273 MP3 player:

NWZ-W273
Χωρητικότητα 4GB
Διαθέσιμα χρώματα Μαύρο, Λευκό, Μπλε
Φορμά αρχείων ήχου MP3, WMA (Non-DRM), AAC-LC (Non-DRM), Linear PCM
Λειτουργίες αναπαραγωγής μουσικής Repeat song (επανάληψη), Shuffle songs (τυχαία σειρά), ZAPPIN™ song search (αναζήτηση τραγουδιού), Folder skip (παράλειψη φακέλου)
Γρήγορη φόρτιση Φόρτιση σε 3 λεπτά για 60 λεπτά αναπαραγωγή
Πλήρης φόρτιση Φόρτιση σε 1,5 ώρα για 8 ώρες αναπαραγωγή
Διάρκεια μπαταρίας 8 ώρες αναπαραγωγή ήχου
Βάρος (κατά προσέγγιση) 29 γρ.
Παρεχόμενα αξεσουάρ 1 προσαρμόσιμο στήριγμα κεφαλής, ακουστικά earbuds σε 3 μεγέθη Small, Medium & Large, θήκη USB, οδηγός Quick start guide