Τις πύλες ανοιχτές έχει η έκθεση Integrated Systems Europe 2013 με σειρά από ενδιαφέρουσες, αν και πιο pro λύσεις. Παρούσα και η Samsung που έστειλε μια 95 ιντσών LED οθόνη…

photo 2

… και ταυτόχρονα ψηφιακή σήμανση με την πλατφόρμα Samsung Smart Signage που έχει ‘μέσα’ System on Chip (SoC) συνεργαζόμενα με Software Development Kit της εταιρίας (SDK).

photo 3

Το Smart Signage της Samsung υπόσχεται “απλό, εύκολο στη χρήση περιβάλλον εργασίας, χωρίς σύνθετες διαδικασίες εγκατάστασης” έχει διπύρηνη CPU, full codec επεξεργαστή βίντεο και δυνατότητα επιλογής αποθήκευσης 4GB ή 8GB αλλά και ενσωματωμένο, media player για περιεχόμενο, χωρίς ξεχωριστό υπολογιστή ή set-back box. Μαζί και «Plug & Play», για περιεχόμενο μέσω USB και βίντεο όπως WMV, MP4, H.264 και άλλα ενώ το MagicInfo Premium S επιτρέπει στους χρήστες να διαχειρίζονται το περιεχόμενο και τις συσκευές εξ αποστάσεως – ή μέσω ενός τηλεχειριστηρίου – εντός του δικτύου.

Οι σειρές MEC, UEC, UDC, PEC της Κορεάτικης εταιρίας θα ανακοινωθούν στην έκθεση ISE και είναι:

Η σειρά MEC με λεπτές, φιλικές προς το περιβάλλον LED οθόνες μεγάλου μεγέθους, οι οποίες μειώνουν το κόστος για τις επιχειρήσεις και είναι ιδανικές για εμπορική, δημόσια, εταιρική χρήση καθώς και για τεχνολογίες πληροφοριών ψηφιακής σήμανσης που απαιτούν καθαρές εικόνες με ακριβή απεικόνιση των χρωμάτων.

Η σειρά UEC με μεγάλο σχήμα οθoνών για video wall διαθέτουν ένα στενό σκελετό που βοηθά τον θεατή να εστιάζει στην εικόνα – όχι στην οθόνη – προβάλλοντας το μήνυμα της επιχείρησης, ενδείκνυται για καταστήματα λιανικής πώλησης, εταιρικά γραφεία, ξενοδοχεία, και εστιατόρια.

Η premium σειρά UDC οθονών video wall διαθέτει εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο, με υψηλή φωτεινότητα 700nit, μνήμη 8GB, ACM (Προηγμένη Διαχείριση χρωμάτων), και ένα εύκολο σετ εγκατάστασης για μια οικονομική λύση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε αεροδρόμια, εστιατόρια και εμπορικές περιοχές 24 ώρες το 24ωρο.

Η σειρά PEC διαθέτει εξαιρετικά λεπτό, ελαφρύ σχεδιασμό που επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν μια ενισχυμένη οπτική εμπειρία σε χώρους όπως αεροδρόμια, εστιατόρια και καταστήματα λιανικής πώλησης 24 ώρες το 24ωρο, πάντα σε video wall.

Μαζί σε επίδειξη και η διαφανής οθόνη Samsung NL22B…