Έχουμε πει ήδη τα βασικά, ώρα για όλο το info για μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα μηχανή που δίνει και tech κορυφαίο και budget λογικό ζητά…

Sony NEX-3N

Τι υπόσχεται η Sony; την πιο ποθητή πολύ μικρή φωτογραφική μηχανή APS-C με εναλλάξιμους φακούς και βάρος… μόλις 210 γρ. Διαβάστε:

 

  • Οθόνη LCD με δυνατότητα κλίσης 180° για εύκολη λήψη των αυτοπροσωπογραφιών σας και μοχλός ζουμ
  • Μεγάλος αισθητήρας Exmor APS HD CMOS με 16,1 ενεργά megapixel και υψηλή ευαισθησία, για φωτογραφίες με αναλυτικές λεπτομέρειες και χαμηλό ψηφιακό θόρυβο, και βίντεο full HD
  • Όμορφες συνθέσεις που γίνονται εύκολα, χάρη στη νέα λειτουργία Auto Object Framing
  • Ελαφρύ, μικρό σώμα με pop-up φλας

Ήρθε ο καιρός να αφήσετε πίσω τη φωτογραφική μηχανή σας με σταθερό φακό; Αποκτήστε τη μικρή, ελαφριά και εύχρηστη φωτογραφική μηχανή NEX-3N E-mount με ενσωματωμένο φλας, που θα σας εισάγει στον κόσμο της φωτογραφίας με εναλλάξιμους φακούς από τη Sony, και πάρτε την παντού μαζί σας.

Sony NEX-3N 2

Βγάλτε τις αυτοπροσωπογραφίες σας με εξαιρετική ευκολία, χάρη στην εύχρηστη λαβή, με ειδική υφή, της NEX-3N, που εφαρμόζει άνετα στο χέρι σας. Η ευκρινής, φωτεινή οθόνη LCD 7,5 εκ. (3,0-type) περιστρέφεται κατά 180 μοίρες για να δημιουργήσετε συνθέσεις, χωρίς κόπο, σε απόσταση μισού μέτρου. Επιπλέον, με το νέο μοχλό ζουμ, που είναι τοποθετημένος στο σώμα της μηχανής, μπορείτε να ελέγχετε εύκολα και ομαλά με τα ακροδάχτυλά σας το εστιακό μήκος με συμβατούς φακούς, όπως τον λεπτό, ελαφρύ και ισχυρό φακό ζουμ SELP1650.

Ο μοχλός ζουμ είναι ιδανικός για καδράρισμα πορτρέτων με το ένα χέρι, και ρυθμίζει το ψηφιακό ζουμ, εάν δεν χρησιμοποιείτε ισχυρό φακό.

 

Sony NEX-3N 3

Όλοι οι σοβαροί φωτογράφοι γνωρίζουν ότι οι υπέροχες φωτογραφίες ξεκινούν με μία εξαιρετική σύνθεση. Η ολοκαίνουργια λειτουργία Auto Object Framing σάς βοηθάει να αποκτήσετε πιο ευπαρουσίαστα και πιο επαγγελματικά αποτελέσματα, χωρίς προσπάθεια. Η φωτογραφική μηχανή ορίζει τι είναι η σκηνή – ένας άνθρωπος, δυο ή ακόμα και κινούμενα αντικείμενα ή πολύ έντονα κοντινά πλάνα – και κόβει τη λήψη για να δημιουργήσει πιο ισχυρές και επαγγελματικά καδραρισμένες συνθέσεις.

Με βάρος 210 γρ., περίπου, η φωτογραφική μηχανή NEX-3N είναι η πιο μικρή και ελαφριά μηχανή με εναλλάξιμους φακούς στον κόσμο, με μεγάλο αισθητήρα APS-C*. Αυτός ο μεγάλος αισθητήρας, χάρη στον οποίο παράγονται εξαιρετικά λεπτομερείς φωτογραφίες και «αστραφτερές» ταινίες Full HD, που ξεχωρίζουν από το πλήθος, συλλαμβάνει περισσότερο φως από τους αισθητήρες στις συνηθισμένες compact φωτογραφικές μηχανές. Επιπλέον, είναι εύκολο να δημιουργήσετε θολά εφέ φόντου, επαγγελματικού επιπέδου, με τη συλλογή των εναλλάξιμων φακών σας E-mount… να επιτύχετε δηλαδή, ό,τι θα επιτυγχάνατε με μία πιο μεγάλη και πιο ογκώδη φωτογραφική μηχανή DSLR.

Ο μεγάλος αισθητήρας της φωτογραφικής μηχανής εκτινάσσει, τη μέγιστη ευαισθησία σε ISO 16000. Ο εξελιγμένος επεξεργαστής BIONZ χρησιμοποιεί τις ίδιες τεχνικές μείωσης ψηφιακού θορύβου, σε συγκεκριμένες περιοχές, όπως και στην περίφημη full-frame α99. Τα επίπεδα μείωσης θορύβου και η σαφήνεια εικόνας ρυθμίζονται ξεχωριστά για διαφορετικές περιοχές της εικόνας. Ακόμα και σε λήψεις με χαμηλό φωτισμό, θα απολαμβάνετε καθαρές λήψεις με πολύ χαμηλό ψηφιακό θόρυβο με τη φωτογραφική μηχανή στο χέρι, χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιείτε φλας.

Τεχνολογία TRILUMINOS Colour

Η φωτογραφική μηχανή NEX-3N είναι, εξάλλου, η πρώτη φωτογραφική μηχανή εναλλάξιμων φακών NEX, από τη Sony, η οποία προσφέρει υποστήριξη στη νέα τεχνολογία TRILUMINOS Colour. Απολαύστε τα βίντεο και τις φωτογραφίες σας σε οποιαδήποτε τηλεόραση BRAVIA TV, με την υποστήριξη της τεχνολογίας “TRILUMINOS Display”, και θα ξαφνιαστείτε ευχάριστα από μία εντυπωσιακά μεγάλη παλέτα ζωντανών και πολύ ρεαλιστικών χρωμάτων.

Επιπλέον, διατίθεται μία σειρά από δεκατρείς φακούς E-mount υψηλής ποιότητας για να πραγματώσετε το τεράστιο δημιουργικό δυναμικό της NEX-3N. Επιλέξτε μεταξύ τηλεφακών, φακών ζουμ, ευρυγώνιων φακών, φακών macro από τη Sony και τη Carl Zeiss, για να καλύψετε οποιαδήποτε κατάσταση λήψης. Κάθε μοντέλο συνταιριάζει την ανώτερη οπτική απόδοση με την κομψή εμφάνιση για να ολοκληρώσει τη φωτογραφική σας μηχανή E-mount. Αναζητήστε επίσης την πλήρη σειρά των εναρμονισμένων αξεσουάρ, από τη Sony, από ασορτί θήκες μεταφοράς και ιμάντες, μέχρι εξτρά μπαταρίες.

Τεχνικές προδιαγραφές

NEX-3N

Αισθητήρας εικόνας Exmor APS HD CMOS με περίπου 16,1 ενεργά megapixel
Σύστημα Αυτόματης Εστίασης (AF) Με ανίχνευση για την αντίθεση με 25 σημεία AF
Εύρος ευαισθησίας ISO Φωτογραφίες: ISO 200 – 16000
Ταινίες: Ισοδύναμο με ISO 200 – 3200
Φορμά εγγραφής ταινίας AVCHD 50i/25p
Ηλεκτρονικό σκόπευτρο Δεν διαθέτει
Οθόνη LCD 7,5 εκ. / 3.0-type 460.000 dot, γωνία κλίσης μέχρι 180°
Λειτουργία Continuous shooting 4 fps (κατά προσέγγιση)
Picture Effect 11 τύποι, 15 παραλλαγές
Διαστάσεις 109,9 x 62,0 x 34,6 χλστ. (κατά προσέγγιση.)
Βάρος (με μπαταρία και κάρτα μνήμης, κατά προσέγγιση) 269 γρ.
Βάρος (μόνο σώμα, κατά προσέγγιση) 210 γρ.
Διάρκεια ζωής μπαταρίας (κατά προσέγγιση) 480 λήψεις (κατά το πρότυπο CIPA)
Συνδέσεις/ Διασυνδέσεις Multi/Micro USB* (με δυνατότητα φόρτισης), HDMI Type D
*Υποστηρίζει συμβατή συσκευή Micro USB
Ενσωματωμένο φλας GN4, ISO 100·m / (GN6, ISO 200·m)

Η ελαφριά, compact νέα φωτογραφική μηχανή NEX-3N με εναλλασσόμενους φακούς από τη Sony θα είναι διαθέσιμη από τις αρχές Απριλίου 2013…