Τις έχουμε ήδη… δει και like. Γιατί καμία φορά ουκ εν τω πολλώ το ευ και είναι 3 αλλά σουπερ. Και η επίσημη πληροφόρηση της εταιρίας λοιπόν. Voila!

DSC_TX30__Black_Left-1200

WX300: λεπτή και στυλάτη, η πιο μικρή και ελαφριά1 φωτογραφική μηχανή στον κόσμο με ισχυρό οπτικό ζουμ 20x, βελτιωμένη σταθεροποίηση εικόνας και ταχύτατη αυτόματη εστίαση


HX300: με πάρα πολύ ισχυρό οπτικό ζουμ 50x, εύχρηστη όπως μία DSLR, με χειροκίνητες ρυθμίσεις, βελτιωμένη σταθεροποίηση εικόνας και ταχύτατη αυτόματη εστίαση

TX30: η λεπτότερη ψηφιακή compact φωτογραφική μηχανή2, αδιάβροχη στα 10 μέτρα, ανθεκτική στις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και στις πτώσεις

Ζωντανέψτε τις φωτογραφίες σας με τις κομψές νέες compact ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές Cyber-shot™ WX300, HX300 και TX30, από τη Sony. Real divas.

Βασικές προδιαγραφές

Cyber-shot™ WX300 Cyber-shot™ TX30 Cyber-shot™ HX300
Φακός Sony G Lens Carl Zeiss
Vario-Tessar
Carl Zeiss
Vario-Sonnar T*
Οπτικό ζουμ /
Clear Image Ζουμ
20x / 40x 5x / 10x 50x / 100x
Αισθητήρας εικόνας / ενεργά megapixel Exmor R™ CMOS 18,2MP Exmor R™ CMOS 18,2MP Exmor R™ CMOS 20,4MP
Ταινία Full HD 1920 x 1080 50i 1920 x 1080 50i 1920 x 1080 50p
Επεξεργαστής BIONZ Ναι Ναι Ναι
Οθόνη LCD 3,0-type, 460.000 dot ClearPhoto 3,3-type, 1.229.000 dot OLED 3,0-type, 921.000 dot
XtraFine
Βελτιωμένη
Λειτουργία Superior Auto
Ναι Ναι Ναι
Βελτιωμένη λειτουργία Optical SteadyShot Ναι Ναι Ναι – με αλλαγή δεύτερης ομάδας φακού
Προηγμένο Φλας Ναι Ναι Ναι
Beauty Effect Ναι Ναι Όχι
Wi-Fi Ναι Όχι Όχι
TRILUMINOS Colour Ναι Ναι Ναι

Με το νέο βελτιωμένο σύστημα οπτικής σταθεροποίησης εικόνας και την ταχύτερη αυτόματη εστίαση, οι φωτογραφικές μηχανές WX300 και HX300 συλλαμβάνουν, αποτελεσματικότερα από ποτέ, τις στιγμές που χάνονται… ακόμα και σε πολύ κοντινά ζουμ.

Cyber-shot™ WX300′

Η λεπτή και κομψή Cyber-shot™ WX300 είναι η μικρότερη και ελαφρύτερη1 ψηφιακή φωτογραφική μηχανή στον κόσμο, με ισχυρό οπτικό ζουμ 20x.

Ιδανικός συνταξιδιώτης που χωράει στην τσέπη σας και σας συντροφεύει στις περιπέτειες σας, η φωτογραφική μηχανή WX300 διαθέτει πολύ υψηλής ποιότητας φακό G Lens από τη Sony, ο οποίος χειρίζεται, χωρίς κόπο, ευρυγώνια τοπία, πορτρέτα και κινηματογραφικά κοντινά. Όταν κρατάτε τη φωτογραφική μηχανή σε απόσταση μισού μέτρου, περπατάτε ή κάνετε ζουμ, η λειτουργία Optical SteadyShot μειώνει τα προβλήματα που δημιουργούνται από τα χέρια που τρέμουν και αποδίδει ευκρινείς εικόνες χωρίς θόλωμα. Η σταθεροποίηση είναι περίπου δύο φορές4 πιο αποτελεσματική στις ρυθμίσεις υψηλού ζουμ, από τη φωτογραφική μηχανή Cyber-shot™ HX20V της προηγούμενης γενιάς με ζουμ 20x. Χάρη στη λειτουργία Active Mode, που εξασφαλίζει ομαλή και σταθερή εικόνα σε ταινίες που γυρίζετε με το χέρι, η σταθεροποίηση βελτιώνεται περαιτέρω.

Τώρα, έχετε τη δυνατότητα να κρατήσετε ακόμα περισσότερες στιγμές, χάρη στην πολύ γρήγορη αυτόματη εστίαση, που είναι πλέον 3,6 φορές πιο γρήγορη5 από τη Cyber-shot™ HX20V, σε πλήρες ζουμ.

Χάρη στο ενσωματωμένο Wi-Fi, μπορείτε να χρησιμοποιείτε το smartphone σας, ως ένα εύχρηστο ασύρματο τηλεχειριστήριο για τη φωτογραφική σας μηχανή. Είναι ιδανικό για αυτοπροσωπογραφίες και ομαδικές φωτογραφίες, όταν θέλετε να είστε κι εσείς μέσα. Μπορείτε, επίσης, να στέλνετε φωτογραφίες και βίντεο στο smartphone ή το tablet σας, για να τα βλέπετε και να τα μοιράζεστε με την εφαρμογή PlayMemories™ Mobile της Sony. Δείτε τις εικόνες που έχετε αποθηκεύσει στη φωτογραφική σας μηχανή, ασύρματα, σε μία τηλεόραση συνδεδεμένη σε δίκτυο, ή πάρτε αντίγραφα ασφαλείας των φωτογραφιών και των βίντεό σας κατευθείαν από τη Cyber-shot™ στον υπολογιστή σας, με την εφαρμογή PlayMemories™ Home.

Παρά το μικρό της μέγεθος, η Cyber-shot™ WX300 έχει πολύ μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, ώστε να βγάζετε μέχρι 500 φωτογραφίες5 με μία μόνο φόρτιση, αρκετές για μία πολυάσχολη ημέρα όταν θα είσαστε στο δρόμο, χωρίς δυνατότητα επιπλέον φόρτισης.

Cyber-shot™ HX300


Η ισχυρή φωτογραφική μηχανή Cyber-shot™ HX300 σάς επιτρέπει να ταξιδεύετε χωρίς να χρειάζεται να μεταφέρετε εξτρά φακούς, ξεχωρίζει, επίσης, χάρη στην εξαιρετική εμφάνιση που μοιάζει με DSLR και τον αποτελεσματικό της χειρισμό. Με τεράστιο εύρος οπτικού ζουμ 50x – από τα μεγαλύτερα σε οποιαδήποτε compact φωτογραφική μηχανή – ο φακός Carl Zeiss Vario-Sonnar T* καλύπτει ένα μεγάλο εύρος δυνατοτήτων λήψεων, από τις διακοπές σας και το σαφάρι στην ζούγκλα, μέχρι τα σπορ και τα υπαίθρια κονσέρτα. Το προστατευτικό φίλτρο T*, πάνω στην επιφάνεια του φακού, μειώνει τις αντανακλάσεις και το φαινόμενο των αναλαμπών, ενώ τα γυάλινα στοιχεία Super ED και ED ελαττώνουν τη χρωματική απόκλιση, για ευκρινείς εικόνες υψηλής αντίθεσης.

Για πρώτη φορά σε Cyber-shot™, η HX300 διαθέτει την πρόσφατα βελτιωμένη λειτουργία Optical SteadyShot για να δημιουργείτε τις δικές σας συνθέσεις, χωρίς άγχος, και να έχετε πιο καθαρές φωτογραφίες, ακόμα και σε ρυθμίσεις με υψηλό ζουμ. Η θέση της δεύτερης ομάδας οπτικών στοιχείων των φακών μεταβάλλεται ταχύτατα για να διορθώσει το ελαφρύ κούνημα των χεριών, καθιστώντας δυο φορές πιο εύκολο7 το άνετο καδράρισμα σκηνών.

Μια άλλη βελτίωση που έγινε φέτος είναι και η πολύ υψηλή ταχύτητα στην αυτόματη εστίαση στις ρυθμίσεις τηλεφακού, η οποία κλειδώνει στο αντικείμενό σας δύο φορές5 πιο γρήγορα από το προηγούμενο μοντέλο, την Cyber-shot™ HX200V. Απαθανατίστε, πλέον, πιο εύκολα από ποτέ, τις αυθόρμητες στιγμές σας με καθαρά αποτελέσματα, χωρίς θόλωμα.

Ακόμα και οι πλέον πολύωρες λήψεις αποτελούν απόλαυση, χάρη στο ισορροπημένο σώμα της μηχανής, που μοιάζει με DSLR, και την εργονομική λαβή, που εφαρμόζει άνετα στο χέρι σας. Διαθέτει, επίσης, μία μεγάλη γκάμα από έξυπνα τοποθετημένα κουμπιά χειρισμού, όπως το χειροκίνητο δακτύλιο, το ειδικά προσαρμοσμένο κουμπί, το jog dial και τη λειτουργία Memory Recall, δηλαδή, ό,τι ακριβώς θα περιμένατε από μία φωτογραφική μηχανή τύπου DSLR.

Η HX300 διαθέτει, επίσης, την εύχρηστη νέα διασύνδεση Multi Terminal, που επιτρέπει την έξυπνη επικοινωνία μεταξύ της φωτογραφικής μηχανής και πολλών αξεσουάρ για λήψεις.

Cyber-shot™ TX30

Δεν χρειάζεται να την αποχωριστείτε πουθενά, πάρτε τη μαζί σας στο κολύμπι, στις καταδύσεις, στο σκι και όπου αλλού περνάτε όμορφα, η Cyber-shot™ TX30 με οπτικό ζουμ 5x είναι η πιο λεπτή compact ψηφιακή φωτογραφική μηχανή2 στον κόσμο, που είναι αδιάβροχη σε βάθος μέχρι 10 μέτρων. Αυτή η κομψή, όμορφα σχεδιασμένη φωτογραφική μηχανή είναι ανθεκτική στη σκόνη, στα χτυπήματα και στις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες3, σας βοηθά, επίσης, να συλλάβετε τη δράση σε σχεδόν οποιαδήποτε κατάσταση με όμορφες φωτογραφίες με πολλές λεπτομέρειες και ομαλά βίντεο Full HD.

Χάρη στη νέα λειτουργία που διαθέτει η νέα Cyber-shot™ ΤΧ30, την Magnifying Glass Plus, μπορείτε να κάνετε ζουμ και να έχετε μία συναρπαστική υπερ-μεγεθυμένη προβολή – μεγεθυμένη6 μέχρι 15 φορές – από πολύχρωμα ψάρια, φυτά και έντομα ή πάρα πολύ μικρών εκτυπώσεων σε ένα μενού εστιατορίου. Η πολύ ισχυρή οθόνη LED της φωτογραφικής μηχανής φωτίζει τις σκοτεινές σκηνές για πολύ καθαρές και λεπτομερείς κοντινές σκηνές.

Tech, tech, tech…

Ο αισθητήρας Exmor R™ CMOS, που βρίσκεται και στα τρία νέα μοντέλα φωτογραφικών μηχανών Cyber-shot™, συλλαμβάνει φωτογραφίες με πολλές λεπτομέρειες και βίντεο Full HD, με πολύ χαμηλό ψηφιακό θόρυβο, ακόμα και αν τραβάτε χωρίς φλας στο σούρουπο ή σε εσωτερικούς χώρους με χαμηλό φωτισμό.

Δεν χρειάζεται να είστε έμπειρος φωτογράφος για να έχετε εντυπωσιακά αποτελέσματα, ακόμα και στις πιο περίπλοκες συνθήκες. Η λειτουργία Superior Auto, που υπάρχει σε όλα τα μοντέλα, σας βοηθά να συλλαμβάνετε τη δράση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και ακόμα, αναγνωρίζει πότε κινείται το αντικείμενό σας. Οι ρυθμίσεις της φωτογραφικής μηχανής έχουν οριστεί στο αυτόματο, για να σας χαρίζουν καθαρές εικόνες, χωρίς θόλωμα, κάθε φορά – από σκηνές σε ηλιόλουστες παραλίες, μέχρι σκοτεινά πλάνα σε κλειστούς χώρους και σκηνές στο λυκόφως.

Χάρη στη λειτουργία Picture Effect μπορείτε εύκολα να ζωντανέψετε τις φωτογραφίες, τις ταινίες και τα πανοραμικά σας πλάνα με μία σειρά διασκεδαστικών και εντυπωσιακών καλλιτεχνικών επιλογών επεξεργασίας, όπως οι Toy Camera, Pop Colour, Soft High Key και Partial Colour. Όλα γίνονται άμεσα και αυτόματα, χωρίς να χρειάζεται να μπερδευτείτε με εφαρμογές smartphone ή να πρέπει να κατεβάσετε προγράμματα επεξεργασίας εικόνων.

Τα πορτρέτα των φίλων και της οικογένειάς σας είναι ομορφότερα από ποτέ, χάρη στο Beauty Effect (στις μηχανές WX300 και TX30), το οποίο ρετουσάρει αυτόματα τις φωτογραφίες, αφαιρεί τις κοκκινίλες από το δέρμα, ανοίγει τα μισάνοιχτα μάτια και ασπρίζει τα δόντια.

Όλα τα μοντέλα διαθέτουν προηγμένο φλας (Advanced Flash) που εκτινάσσει στα ύψη την ευαισθησία της φωτογραφικής μηχανής, αυξάνοντας το εύρος του φλας για να φαίνονται πιο φωτεινά τα μακρινά αντικείμενα. Είναι ιδανική λειτουργία για να βγάζετε φωτογραφίες στα πάρτι σας, σε κλειστό χώρο, ή στο σούρουπο, σε συνθήκες, δηλαδή, όπου το ενσωματωμένο φλας της φωτογραφικής σας μηχανής, συχνά, δυσκολεύεται να ακολουθήσει τη δράση.

Η τεχνολογία Triluminos™ Colour, η οποία υπάρχει σε όλα τα νέα μοντέλα Cyber-shot™ χαρίζει μία πλούσια, ζωντανή παλέτα από εξαιρετικά φυσικά χρώματα όταν βλέπετε τις φωτογραφίες σας σε οποιαδήποτε συμβατή τηλεόραση BRAVIA, με την υποστήριξη της τεχνολογίας Triluminos™ Display.

Διατίθεται μία πλήρης σειρά αξεσουάρ για τις Cyber-shot™, όπως θήκες μεταφοράς υψηλής ποιότητας, κιτ για αθλήματα και θαλάσσια σπορ, κάρτες μνήμης, εξτρά μπαταρίες και φορτιστές – η  πλήρης σειρά στο http://www.sony.co.uk/hub/cyber-shot-digital-cameras/accessories.

Πότε;

Μπορείτε να προ-παραγγείλετε τις νέες compact ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές WX300, TX30 και HX300 της σειράς Cyber-shot™, από τη Sony, από σήμερα. Οι φωτογραφικές μηχανές WX300 και TX30 θα είναι διαθέσιμες στην αγορά από τον Μάιο του 2013, ενώ η HX300 θα είναι διαθέσιμη από τον Μάρτιο 2013.