Όλα ή τα περισσότερα στο cloud για το επόμενο Playstation;

PS4

Με τις πληροφορίες για το PlayStation 4 να έρχονται σε κύμματα, τώρα έχουμε και περισσότεροα για το PlayStation 4. Από το event και μετά μάθαμε: πως θα παίζει μεταχειρισμένα games, δεν θα υποστηρίζει τα χειριστήρια του PlayStation 3, θα έχει Blu-ray σαν βασικό media format και θα είναι 4Κ τεχνολογίας.

sce205

Σήμερα έχουμε ΚΑΙ πως το PlayStation 4 θα έχει και ένα νέο σχήμα για τις συνδρομές με “multiple subscription levels” για το PlayStation Network.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Sony Worldwide Studios, Shuhei Yoshida μίλησε στη The Guardian για την πιθανότητα να έχεις multiple subscription μοντέλα για το PlayStation 4.

Τι σημαίνει;

Όσο θα πληρώνεις, τόσο… level υπηρεσίας θα έχεις όπως και οι μηνιαίες μιας συνδρομητικής τηλεόρασης: “We could have gold, silver or platinum levels of membership, something like that,” είπε ο Yoshida, “We can do subscription services when we have more content – especially now that we have the Gaikai technology available. With one subscription you have access to thousands of games – that’s our dream.”

Η Sony στο σημερινό πρότυπο δεν χρεώνει για το PlayStation Network, αλκά σε όσους είναι στο PS Plus δίνει exclusive content.

Ένα “ότι παιχνίδι θέλεις” πακέτο πάντως είναι μια ωραία ιδέα…