Το επαναστατικό είναι αλήθεια περιφερειακό, το Leap Motion, που είναι ένα motion control hardware και software για να γίνει κάθε υπολογιστής, ένα Minority Report-style interface μηχάνημα, θα είναι διαθέσιμο σε πελάτες από τις 13 Μάη…

leap_still_4-png

Μάλιστα κατά την εταιρία θα διατίθεται και από την αλυσίδα Best Buy αργότερα αυτό το μήνα.

Στα δε καταστήματα θα κοστίζει 80 δολάρια.

leap3

Το Leap Motion το είδαμε πέρυσι και δίνει έναν χώρο 8 κυβικών ποδών μπροστά στον υπολογιστή σου κάνοντας τον “motion-aware control center capable”. Τι σημαίνει αυτό; αναγνωρίζει τις κινήσεις των χεριών και τα νεύματα σου.

Το motion controller hardware είναι ένα κουτάκι με μέγεθος πιστωτικής κάρτας που συνδέεται μέσω USB και μπαίνει μπροστά από ένα desktop monitor ή laptop. Δουλεύει μαζί με Windows 7 και 8 ή και Mac OSX 10.7 και 10.8.

Η εταιρία υποστηρίζει πως το Leap Motion, με 290 καρέ/δευτ, είναι 200 φορές πιο ευαίσθητο από κάθε τεχνολογία motion-control όπως π.χ το Microsoft Kinect για το Xbox 360.

leap-motion

Οι Developers κατά την Leap Motion, δουλεύεουν για να το αξιοποιήσουν με τις Autodesk, Corel, Disney Interactive (Wreck-It Ralph: Sugar Rush Speedway racing game), Weather Channel app και το Cut the Rope να ετοιμάζουν δουλειές.

Αν όλα πάνε καλά. Ετοιμαστείτε για επανάσταση…