• Νέα τεχνολογία Advanced Direct Vibe Structure, για ακόμα πιο πλούσια  μπάσα, μεσαία και πρίμα
  • Κομψή εμφάνιση με υψηλής ποιότητας λεπτομέρειες αλουμινίου
  • Αποσπώμενο καλώδιο και ενσωματωμένο τηλεχειριστήριο/μικρόφωνο

MDR-XB910_Folding1

Τα νέα ακουστικά κεφαλής, MDR-XB910, από τη Sony, συνδυάζουν την πολύ υψηλή ποιότητα ήχου με την εξαιρετική κομψότητα και παίρνουν στοιχεία από τις τελευταίες τάσεις της μουσικής.

Νιώστε τις χαμηλές νότες, την ψυχή της σημερινής μοντέρνας μουσικής. Τα κορυφαία ακουστικά MDR-XB910 σάς ταξιδεύουν ακόμα πιο βαθιά στον ήχο, αφού μπορούν να χειρίζονται άνετα, δυνατά μπάσα και συναρπαστικούς ροκ ή ποπ ήχους.

Χάρη στην τεχνολογία τελευταίας γενιάς της Sony, την Advanced Direct Vibe Structure, τα πολύ χαμηλά μπάσα (sub-bass) ακούγονται πιο έντονα και πιο επιβλητικά από ποτέ. Επίσης, επιτυγχάνεται ομαλή βελτίωση στις χαμηλού και μεσαίου εύρους αποκρίσεις, έτσι ο ήχος ικανοποιεί τους λάτρεις της σύγχρονης μουσικής.

MDR-XB910_Folding2

Τα απίστευτα μπάσα είναι μόνο η αρχή. Τα ακουστικά MDR-XB910 παντρεύουν τον εξαιρετικό ήχο με την εξαιρετικής ποιότητας, νέα εμφάνιση χάρη στα στοιχεία πραγματικού αλουμινίου, που διαθέτουν. Για να μην αποχωρίζεστε ποτέ τον αγαπημένο σας ήχο, οι κάψες των ακουστικών περιστρέφονται, ώστε να γίνονται επίπεδα, και να τα παίρνετε μαζί στα ταξίδια σας, εξοικονομώντας χώρο στο σακίδιο ή την τσάντα σας. Διατίθεται, επίσης, ένα εναλλακτικό αποσπώμενο καλώδιο και ένα ενσωματωμένο τηλεχειριστήριο/μικρόφωνο για να έχετε στα ακροδάχτυλά σας τον έλεγχο της συσκευής αναπαραγωγής MP3 σας ή για να μιλάτε hands-free στο smartphone σας.

Τα νέα ακουστικά MDR-XB910, από τη Sony, θα είναι διαθέσιμα στην αγορά από τον Μάιο του 2013.

MDR-XB910_1 MDR-XB910_2

Βασικές προδιαγραφές

MDR-XB910
Τύπος Κλειστά, δυναμικά
Χωρητικότητα (mW) 3000mW
Μονάδα οδήγησης (mm) 50 mm. τύπου dome
Απόκριση συχνότητας (Hz) 3 Hz -28.000 Hz
Ευαισθησία (dB/mW) 106 dB/mW
Αντίσταση (Ohm) 24Ω στο 1kHz
Μήκος καλωδίου (m) 1,2 μ.
Βάρος (g) Περίπου 305 γρ. (χωρίς το καλώδιο)
Παρεχόμενα αξεσουάρ Καλώδιο σύνδεσης, ενσωματωμένο τηλεχειριστήριο και καλώδιο μικροφώνου