sony 3

Μια ομάδα νέων φίλων φόρεσε τα νέα ακουστικά κεφαλής της Sony και ξεσήκωσε τους επισκέπτες ενός εμπορικού κέντρου της Αθήνας, με μια πρωτότυπη διαδραστική ενέργεια. Αν έχετε βαρέθει να ακούτε τα ίδια τραγούδια παντού, αν η διάθεσή σας δεν είναι στα «high» της, τότε η πιο κεφάτη παρέα της Αθήνας, σάς δείχνει πώς να δώσετε το δικό σας ρυθμό και ένταση στην καθημερινότητά σας.

Τι  έγινε;

Η Sony τοποθέτησε έναν καναπέ σε ένα υψηλής επισκεψιμότητας εμπορικό κέντρο — στο Athens Metro Mall. Ανυποψίαστοι περαστικοί έβλεπαν στον καναπέ την παρότρυνση να καθίσουν, να φορούσαν τα ακουστικά SONY MDR-1RB και να πατήσουν το Play στο mp3 player που είχαν στη διάθεσή τους.

Δείτε τι ακολούθησε όταν μια ομάδα χορευτών άρχισε να χορεύει!

sony

Τα νέα ακουστικά κεφαλής της Sony, συνόδεψαν με άνεση την κεφάτη παρέα στο εμπορικό, αφού είναι φτιαγμένα για να σας ακολουθούν σε κάθε σας δραστηριότητα. Με περιστρεφόμενες κάψες που τα κάνουν να διπλώνουν και να γίνονται εύκολα στη χρήση, από τον καναπέ μέχρι τις μετακινήσεις σας, δεν θα χρειαστεί να τα αποχωριστείτε ποτέ, ακόμα κι αν θέλετε να χορεύετε για ώρες. Απλά, φορέστε τα και «ντύστε» την κάθε σας στιγμή με το δικό σας soundtrack!

a href=”http://www.sony.gr/hub/headphone<a href=”>sony 5

sony 4

sony 2

Την προσοχή των περαστικών, τράβηξε, όμως, και ο εντυπωσιακός σχεδιασμός των ακουστικών της παρέας, τα οποία επανασχεδιάστηκαν και ραφιναρίστηκαν για το σύγχρονο τρόπο ζωής, προσφέροντας άνεση, κομψότητα και απόδοση για να βυθίζεστε στον κόσμο της μουσικής, για να τα νιώθετε, να ακούγονται αλλά και να φαίνονται υπέροχα.

Το στοιχείο που απογειώσε την διάθεση και τη μουσική εμπειρία της παρέας, όμως, ήταν τα πολύ χαμηλά μπάσα που προσφέρουν τα ακουστικά κεφαλής, χάρη στην τεχνολογία τελευταίας γενιάς της Sony, Advanced Direct Vibe Structure και ο απίστευτα ομαλός ήχος αναπαραγωγής.

Μπείτε στο ρυθμό…

εδώ http://www.youtube.com/watch?v=FNb1K6c7pVU