Ναι, $50 δις μέχρι τον Μάρτιο από τα $48.1 δις, του τέλους του 2012, τα μισά μετρητά σε σχέση με την Apple αλλά και πάλι, πολλά!

schmidt

Όπως δε είπε ο κος Eric Schmidt της εταιρίας, στο συνέδριο AllThingsD’s Dive Into Mobile, δεν πιστεύει πως οι εταιρίες πρέπει να έχουν και πολλά μετρητά να ‘κάθονται’: “What I really think about tech companies and cash is that there is a point where you have enough cash that you need to either start investing that stuff or lowering your prices,” he said. Simply letting the cash pile grow, he says, would be a “missed opportunity for investment.”

Η εταιρία το 2011, είχε δαπανήσει $12.5 δις για να αγοράσει την Motorola Mobility και τις πατέντες της ενώ κατά την εταιρία, έχει την “strategic ability to pounce” και, όπως έγινε με τη Motorola, “move on a dime” για να γίνει η αγορά.

Το δε περίεργο είναι το τι γίνεται με τις μετοχές με της Apple κάτω από τα $400,και την Google σήμερα πάνω από τα $750 με κέρδος $11.58/μετοχή και στο 1ο τρίμηνο του 2013, $13.97 δις ξεπερνώντας τις εκτιμήσεις της Wall Street για $10.69 δις.