Ήταν η ώρα να το δείξει.

Xbox-One

Η Microsoft αποκάλυψε την τελευταία έκδοση της κονσόλας Xbox σε ειδικό media event. Είναι το Xbox One που είχαμε ακούσει πως έχει τον κωδικό Durango και ονομάζεται ως ένα ‘all-in-one” σύστημα για το σαλόνι με μεγάλη προτεραιότητα σε κάθε είδους media.

Ακόμη, περισσότερη ενσωμάτωση Kinect, Skype και καλύτερο gaming. Γρήγορη εναλλαγή σε πηγές media υπόσχεται όπως και φωνητική εντολή για live TV, μουσική και game, αλλά και Internet Explorer.

Διαβάστε…

Νέο interface με εντολές Kinect, στοιχεία του Windows 8 όπως κλήσεις Skype, news updates και εντολή για “Snap” σε μια app αλλά και νέο Xbox One Guide με επιλογές για “Trending” προγράμματα, saved “My Channels.”

ku-xlarge

Με 5 δις τρανζιστορ σε μια 8-core CPU, 8GB RAM, 500GB σκληρό και Blu-ray, HDMI-in και out, USB 3.0, Wi-Fi με Wi-Fi Direct. Νέο και το χειριστήριο με 40 σχεδιαστικές αλλαγές, Wi-Fi Direct, SmartGlass.

A voice-controlled all-in-one entertainment hub

Μέσα, η αρχιτεκτονική Xbox One που, κατά την εταιρία, είναι τρία λειτουργικά συστήματα σε ένα: Xbox OS για το gaming side, Windows kernel και ένα για να ενώνει τις δύο πλευρές. Νέο και το Xbox Live ειδικά για το Xbox One ενώ θα πάει από τους 15,000 servers σε πάνω από 300,000.

k-bigpic

Μέσα και ένα dedicated game DVR, βελτιωμένο multiplayer matchmaking και queuing ενώ ανακοινώθηκε και κάτι άλλο: ένα κανονικό με ηθοποιούς Halo TV show και“exclusive and interactive content.”

Είναι online only; Μάλλον εξαρτάται

Πότε; Μέσα στο έτος…