Ολοκαίνουργιο και πιο ελαφρύ από ποτέ αλλά και με επεξεργαστές Haswell…

VAIO_Duo_13 22

Το 13άρι ολόφρεσκο PC της Sony με βάρος 2.34 λίβρες είναι εδώ, όπως και το ‘αδερφάκι’ του, το 11άρι στις 1.92 λίβρες. Ναι, είναι διάδοχοι του επληκτικού Duo και δεν περίμενε κανείς πως εύκολα βελτιώνεται ένα τόσο εκπληκτικό μηχάνημα.

Διάδοχοι του VAIO Duo 11, τα εντυπωσιακά μηχανάκια είναι ΚΑΙ tablet, ΚΑΙ Ultrabook. Μιλάμε για επόμενης γενιάς μηχανάκια με 13″άρι και 11άρι πάνελ και πιο μεγάλο πληκτρολόγιο όπως και κανονικό touchpad αλλά και ωραίο palmrest.

Το δε VAIO Duo 13 ξεχωρίζει και για έναν άλλο λόγο: έχει μια οθόνη TRILUMINOS Display for mobile, με τη νέα τεχνολογία της Sony για καλύτερα χρώματα που έρχεται από τις τηλεοράσεις της εταιρίας, αλλά και την τεχνολογία Sony X-Reality που αναλύει το media content και ‘δημιουργεί’ τα pixels που λείπουν!

Το παρόν δίνει και η τεχνολογία ClearAudio+ της Sony για βελτίωση του ήχου ενώ πίσω έχει μια 8-megapixel με Exmor RS Sony κάμερα.

Το δε VAIO Duo 13 χρησιμοποιεί και τα OptiContrast panel, ευαίσθητα για ζωγραφική και σχέδιο ενώ έχεις στη διάθεση σου και digitizer stylus με τη Note Anytime for VAIO app. Για creative φύση.

VAIO_Duo_13 11

Για να έχεις apps, emails και άλλο digital content αναβαθμισμένο, το VAIO Duo 13 έχει Internet και σε Sleep mode για software updates και άλλα.

Ακόμη υπόσχεται… 15 ώρες αυτονομία και επιστροφή από Sleep mode σε “less than one second.”

Αυτή είναι μια πρώτη γεύση…

VAIO_Duo_13

Και πρώτη δοκιμή.