Η Cyber-shot™ RX1R, που απευθύνεται στους λάτρεις της φωτογραφίας, αποδίδει κάθε λεπτομέρεια και φέρνει την επανάσταση στην ανάλυση!

DSC-RX1R

  • Όπως και η περίφημη full-frame compact φωτογραφική μηχανή Cyber-shot™ RX1, διαθέτει ανάλυση 24,3 ενεργών megapixel και φακό Carl Zeiss Sonnar T* F2

  • Χωρίς φίλτρο χαμηλών συχνοτήτων για ανυπέρβλητη ανάλυση εικόνας

  • Ιδανική επιλογή για λήψεις τοπίων και άλλων σκηνών με πολλές λεπτομέρειες

  • Τεχνολογία TRILUMINOS Colour για πιο πλούσια και φυσικά χρώματα

  • Με δυνατότητα προσθήκης προαιρετικού στερεοφωνικού μικροφώνου

Το καινούργιο αδερφάκι της περίφημης full-frame compact ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής Cyber-shot™ RX1, της Sony, ικανοποιεί ακόμα και τον πιο απαιτητικό φωτογράφο που θέλει ευκρινείς εικόνες, γεμάτες λεπτομέρειες.

Η RX1R στηρίζεται στην εκπληκτική ισχύ απεικόνισης της RX1 και ανεβάζει σε νέα ύψη την τέλεια, από πλευράς pixel, ποιότητα εικόνας. Τα μοντέλα της σειράς R έχουν να επιδείξουν ακόμα πιο εντυπωσιακή ανάλυση στις φωτογραφικές μηχανές τσέπης.

Όπως πολλές φωτογραφικές μηχανές DSLR, η αρχική Cyber-shot™ RX1 διαθέτει ένα οπτικό φίλτρο χαμηλών συχνοτήτων (Optical Low Pass Filter – OLPF) μπροστά από τον αισθητήρα για να περιορίζει τα ανεπιθύμητα μουαρέ (moiré) και χρωματικά τεχνητά σφάλματα. Η φωτογραφική μηχανή RX1R, που απευθύνεται στους λάτρεις της φωτογραφίας, αφαιρεί αυτό το φίλτρο χαμηλών συχνοτήτων και εγγυάται άψογη σύλληψη των λεπτομερειών χωρίς θόλωμα ή διασκορπισμό. Ως αντιστάθμισμα στην αφαίρεση του OLPF, οι λειτουργίες επεξεργασίας της φωτογραφικής μηχανής έχουν βελτιωθεί, ώστε να διατηρούν την ευκρίνεια της εικόνας χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση φακού/αισθητήρα*.

* Το μουαρέ ή/και τα χρωματικά τεχνητά σφάλματα ενδέχεται να είναι ορατά σε κάποιες φωτογραφικές καταστάσεις. Η απόδοση της χρωματικής αναπαραγωγής είναι η ίδια με αυτήν της RX1.

Αυτή η τροποποιημένη έκδοση RX1R φέρνει νέα επίπεδα ρεαλισμού σε φωτογραφίες τοπίων και άλλων θεμάτων, που έχουν πολλές λεπτομέρειες, και δίνει στους λάτρεις της φωτογραφίας τη δυνατότητα να εκφράσουν τη δημιουργικότητά τους με πρωτόγνωρη σαφήνεια. Και ενώ το βάρος και οι διαστάσεις παραμένουν τα ίδια με την εξαιρετική RX1, η ειδική έκδοση RX1R διαθέτει περαιτέρω βελτιώσεις, για να ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς φωτογράφους.

Επιπλέον, όταν βλέπετε τις φωτογραφίες και τα βίντεο σας σε τηλεοράσεις BRAVIA, με τεχνολογία TRILUMINOS Display, θα απολαμβάνετε ακόμα πιο πλούσια και πιο φυσικά χρώματα χάρη στη συμβατότητα με την τεχνολογία TRILUMINOS Colour. Μπορείτε επίσης, να προσθέσετε ένα προαιρετικό στερεοφωνικό μικρόφωνο, ώστε, όταν γυρίζετε βίντεο, να εγγράφετε Full HD soundtrack ταινιών, με ακόμα μεγαλύτερη καθαρότητα.

Τον Σεπτέμβριο του 2012, παρουσιάστηκε η Cyber-shot™ DSC-RX1, η πρώτη compact φωτογραφική μηχανή με σταθερό φακό στον κόσμο που διαθέτει αισθητήρα 35mm full-frame με 24,3 ενεργά megapixel. Έχει ήδη βραβευτεί σε πολλούς αναγνωρισμένους διαγωνισμούς στην Ευρώπη, όπως αυτόν για την Καλύτερη Premium Camera στα βραβεία TIPA (Technical Image Press Association) 2013.

Η full-frame compact ψηφιακή φωτογραφική μηχανή Cyber-shot™ RX1R θα διατίθεται στην αγορά από τα μέσα Ιουλίου 2013