Είναι η νέα γενιά, ένα υπέροχο μηχάνημα με απίστευτο σχεδιασμό. Τα HMZ-T3W…

hmd-t3_basic-co_wired_small

  • Καθηλωτική εμπειρία για προσωπική προβολή HD, όταν ταξιδεύετε ή χαλαρώνετε στο σπίτι

  • Ελαφρύ και άνετο να το φοράτε

  • Μπορείτε να βλέπετε και να κινήστε ελεύθερα με το WirelessHD™

  • Περιβάλετε τον εαυτό σας με εικονικό ήχο ακουστικών 7,1 καναλιών

  • Γρήγορος χρόνος απόκρισης και σημαντικές λειτουργιές για τους gamers σε υπολογιστές

 

Καθίστε, χαλαρώστε… και βυθιστείτε σε ένα νέο κόσμο φορητής ψυχαγωγίας. Είτε αγαπάτε τις ταινίες, είτε είστε αφοσιωμένοι gamers, η νέα οθόνη κεφαλής HMZ-T3W ζωντανεύει το αγαπημένο σας περιεχόμενο με υπέροχες εικόνες HD, μεγάλου μεγέθους, και ασύρματη ελευθερία.

Ουάουυ!

hmd-t3_basic-f_wired_small

 

Φορέστε την ελαφριά και ευκολοφόρετη μονάδα κεφαλής και απολαύστε την παράσταση. Σαν να παίρνετε μαζί σας το δικό σας προσωπικό μίνι σινεμά, όπου κι αν πηγαίνετε. Συνδέστε την κονσόλα, τον υπολογιστή, την κινητή συσκευή ή το smartphone σας και απολαύστε ταινίες, games και εφαρμογές, όπως ποτέ πριν, με εικονικό μέγεθος οθόνης, που είναι σαν να βλέπατε σε μία κινηματογραφική οθόνη 750 ιντσών σε απόσταση 20 μέτρων.

 

Δεν χρειάζεται καν να συνδέσετε την οθόνη κεφαλής με πρίζα ρεύματος. Η εύχρηστη, μικρή μπαταρία δίνει στην οθόνη HMZ-T3W ισχύ για ώρες, όσο εσείς απολαμβάνετε βίντεο ή παιχνίδια. Μπορείτε να φορτίσετε την μπαταρία του smartphone ή του tablet σας, όσο βλέπετε ή παίζετε, όταν συνδέεστε μέσω MHL.

 

Είτε παίζετε πολλές ώρες, είτε βλέπετε πολλές ώρες ταινίες, θα νιώσετε να χάνεστε μέσα στην καθηλωτική ψυχαγωγία με μεγάλη άνεση. Η εργονομική μονάδα κεφαλής διαθέτει ευέλικτα στηρίγματα κεφαλής, που ταιριάζουν σε όλους. Το μεγάλο, με μαλακή επένδυση μαξιλαράκι, στη μονάδα κεφαλής μειώνει την πίεση, όταν το φοράτε, ενώ η εύκολη προσαρμογή των φακών διασφαλίζει την άνετη θέαση.

 

Μην αφήστε τα καλώδια να σας καθηλώνουν. Η οθόνη HMZ-T3W σάς απελευθερώνει από τον υπολογιστή ή την μονάδα αναπαραγωγής του ραφιού σας, τώρα μπορείτε να χαλαρώνετε στον καναπέ σας ή να μετακινήστε, χωρίς να σας μπερδεύουν τα καλώδια. Το νέο WirelessHD™ σας προσφέρει προσωπική ψυχαγωγία σε οποιοδήποτε σημείο στο δωμάτιο με αποσυμπιεσμένο βίντεο HD, με σχεδόν μηδενικό χρόνο αναμονής και καθαρό ψηφιακό ήχο.

 

Ο συναρπαστικός εικονικός ήχος 7,1 καναλιών δίνει μια επιπλέον διάσταση στο ρεαλισμό των ταινιών και των παιχνιδιών. Ακούστε τον ήχο μέσα από τα παρεχόμενα  ακουστικά με μονάδα οδήγησης 16 χλστ., ή συνδυάστε την οθόνη HMZ-T3W με τα δικά σας ακουστικά. Η τεχνολογία Virtual Surround Technology της Sony δημιουργεί ένα εντυπωσιακό πεδίο ήχου 360° με διαλόγους, μουσική και εφέ τριγύρω σας. Είναι σαν να βρίσκεστε μέσα σε κινηματογράφο, ή εκεί, ακριβώς, στο κέντρο της δράσης.

 

Επειδή, παίζετε για να κερδίζετε: η οθόνη HMZ-T3W σας βάζει μέσα στο παιχνίδι με γρήγορη απόκριση και χωρίς τις ενοχλητικές καθυστερήσεις εικόνας στην οθόνη. Με το άγγιγμα ενός κουμπιού θα εκτιναχθεί, άμεσα, η αντίθεση και θα βελτιωθούν οι λεπτομέρειες στην ευκρίνεια, ενώ θα απολαύσετε το πλεονέκτημα στις σκηνές με χαμηλό φωτισμό, όπου ο κίνδυνος πάντα παραμονεύει. Είναι ο ιδανικός τρόπος για να απολαμβάνετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια, από γρήγορης δράσης shoot-em-up, μέχρι αγώνες αυτοκινήτων. Δεν θα χρειαστεί να ψάχνετε για τα κατάλληλα πλήκτρα στη μέση του παιχνιδιού. Η εργονομική οθόνη κεφαλής σάς προσφέρει ορατότητα προς τα κάτω, για να βλέπετε το πληκτρολόγιο του υπολογιστή σας και το ποντίκι σας, όσο παίζετε.

 

Η νέα οθόνη κεφαλής HMZ-T3W, από τη Sony, θα είναι διαθέσιμη στην αγορά από τον Νοέμβριο του 2013.

– Τέλος –

Τεχνικές προδιαγραφές

Συσκευή προβολής

Οθόνη OLED x2 (ανάλυση 1280×720)

Μέγεθος εικονικής εικόνας

750 ίντσες σε απόσταση 20 μέτρων

3D ready

Ναι

Πεδίο προβολής

45 μοίρες

Driver ακουστικών

16 χλστ.

Απόκριση συχνότητας ακουστικών

4-27.000 Hz

Ευαισθησία ακουστικών

106dB/mW

Λειτουργίες εικόνας

Vivid, Standard, Cinema, Game 1/2/3/4, Custom 1/2

Ρυθμίσεις εικόνας

Clear Black, Picture, Brightness, Colour Temperature, Sharpness

24p True Cinema

Ναι

Έλεγχος εικόνας για προσαρμογή στο σκοτάδι

Ναι

Προκαθορισμένες λειτουργίες ήχου

Standard, Cinema, Game, Music, Off

Είσοδος(οι) και Έξοδος(οι) HDMI/MHL

Μονάδα επεξεργαστή: 3 είσοδοι (HDMI) / 1 διαμέσου – έξοδος (HDMI) / Μονάδα μπαταρίας: 1 είσοδος (MHL/HDMI)

Έξοδος(οι) HMD

1 έξοδος (HDMI)

Έλεγχος HDMI CEC

Play, Pause, Next, Previous, Fast forward, Fast rewind

Άλλα χαρακτηριστικά

Video through-out, Αυτόματο κλείσιμο, Αισθητήρας ότι το φοράτε, Προειδοποίηση παρατεταμένης θέασης, λειτουργία κωδικού πρόσβασης

Διαστάσεις (Π x Υ x Β)

Περίπου 189 x148 x270 χλστ. (Μονάδα κεφαλής – με στηρίγματα) / 80 x26 x119 χλστ. (Μονάδα μπαταρίας) / 150 x 31 x 107 χλστ. (Μονάδα επεξεργαστή)

Βάρος

Περίπου 320 γρ. (Μονάδα κεφαλής – χωρίς καλώδιο) / 210 γρ. (Μονάδα μπαταρίας- χωρίς καλώδιο) / 250 γρ. (Μονάδα επεξεργαστή)

Διάρκεια μπαταρίας (με ενσωματωμένη μπαταρία λιθίου)

3 ώρες (ασύρματη σύνδεση) / 7 ώρες (σύνδεση HDMI) / 3 ώρες (σύνδεση MHL)

Παρεχόμενα αξεσουάρ

Ακουστικά, εξαρτήματα ακουστικών (S/M/L), 2x προσαρμογείς AC, καλώδιο AC, καλώδιο 1,5 μ. HDMI, ασπίδα περιβάλλοντος φωτός, θήκη μεταφοράς

hmd-t3_basic-t_wired_small

hmd-t3_basic-cw_wired_small

hmd-t3_basic-shade_wired_small

hmd-t3_basic-sl_wired_small

hmd-t3_basic-sr-shade_wired_small