• Εφεδρικός φορτιστής τσέπης για το smartphone ή το tablet σας, με ισχύ εξόδου 1,5A, που εξασφαλίζει ταχεία φόρτιση

  • Είναι ιδανικός για ταξίδια – φορτίζει πλήρως το smartphone σας, όπου κι αν βρίσκεστε, ώστε να μην μείνετε ποτέ χωρίς μπαταρία

  • Διατίθεται σε τρία υπέροχα χρώματα, που ταιριάζουν με κάθε στυλ

Ο πολύ μικρός φορητός φορτιστής CP-V3 σάς δίνει ενέργεια να φορτίσετε τα smartphone σας, γρήγορα και απλά, συμπεριλαμβανομένων των συσκευών Android, iPhone, Windows Phone, και Blackberry®.

CP-V3-USB-Portable-Charger

Όπου κι αν είστε, μπορείτε, σε σύντομο χρονικό διάστημα, να φορτίζετε τη συσκευή σας για να κάνετε κλήσεις, να στέλνετε email και μηνύματα και να μοιράζεστε τα αρχεία σας online. Δεν θα ανησυχείτε πια, όταν θα φαίνεται μόνο μία μπάρα στην ένδειξη της μπαταρίας. Είναι, επίσης, πολύ χρήσιμος όταν ταξιδεύετε, ή σε περίπτωση ανάγκης

Ο φορητός φορτιστής CP-V3 είναι έτοιμος για χρήση, αμέσως μόλις τον βγάλετε από το κουτί του, και έχει δυναμικότητα 2800mAh και υψηλή έξοδο ισχύος 1,5A, που συμβάλλουν στη γρήγορη φόρτιση των smartphones, εν κινήσει. Με βάση την τεχνολογία πολυμερών λιθίου-ιόντων της Sony, διατηρεί περισσότερο από το 90% της αρχικής δυναμικότητάς του ακόμα και με 1000 φορτίσεις.

Σχεδιάστηκε για να σας ακολουθεί παντού, με στυλ…

Ελαφρύς και με πολύ compact σχεδιασμό, ο φορητός φορτιστής CP-V3 ζυγίζει μόλις 84 γρ. και έχει 19 χλστ. βάθος (38,8 χλστ. x 99 χλστ. x 19 χλστ.). Διατίθεται σε τρία φωτεινά χρώματα, λευκό (κλασσικό), μπλε παστέλ και φούξια, για να ταιριάζει στο στυλ σας.

Εύκολος στη χρήση και στην επαναφόρτιση

Ο φορητός φορτιστής CP-V3 διαθέτει ένα micro-USB, που μπορεί να φορτίσει τις περισσότερες συσκευές, όπως τα smartphones Android, Windows Phone και Blackberry®. Αν, λοιπόν, δεν είσαστε κοντά σε πρίζα, δεν πειράζει. Ο φορητός φορτιστής CP-V3 σάς δίνει επιπλέον φόρτιση, όποιος κι αν είναι ο τρόπος ζωής σας. Είναι γρήγορος κι εύκολος στην επαναφόρτιση, είτε μέσω φορητού υπολογιστή, είτε μέσω θύρας USB σταθερού υπολογιστή, είτε με σύνδεση με θύρα USB (τα USB/Τροφοδοτικό AC διατίθενται ξεχωριστά).

CP-V3 USB Portable Charger_Black

«Δεν υπάρχει κάποιος που να έχει smartphone και να μην του έχει τελειώσει, κάποια στιγμή, η μπαταρία, και αυτό είναι κάτι εξαιρετικά άβολο, αλλά με το νέο φορητό φορτιστή, όλοι μπορούν να έχουν επιπλέον ισχύ μαζί τους για να φορτίζουν τη συσκευή τους, οπουδήποτε. Είναι ιδανικός για ανθρώπους που μετακινούνται, είτε για δουλειές, είτε για διασκέδαση και μπορεί πραγματικά να σώσει τη ζωή κάποιου σε ανάγκη.» δήλωσε ο Sebastien Musq, European Senior Marketing Manager, της Sony Essentials.

Προδιαγραφές

Μοντέλο

CP-V3

Είσοδος

DC 5V, 0,5A ~ 1,0A

Έξοδος

DC 5V

1,5A (μέγ.)

Διαστάσεις (Π x Υ x Β χλστ.)

38,8 x 99,0 x 19,0

Βάρος

Περίπου 84 γρ.

Χρόνος παροχής*

Κατά προσέγγιση 60 λεπτά (Μέγ. 1,5A)

Χωρητικότητα μπαταρίας

2.800 mAh

Χρόνος φόρτισης

Τροφοδοτικό AC

Κατά προσέγγιση 3,5 ώρες

Θύρα USB

Κατά προσέγγιση 6 ώρες

Θερμοκρασία λειτουργίας

0°C ~ 35°C