Το λες για έναν υπολογιστή που λειτουργεί σαν… εργαλείο. Αυτό αξίζει να το δείτε..!

13Fall_VAIO_Fit_13A_Group-all-mode01_S_startscreen-6row

  • Ο μοναδικός σχεδιασμός multi-flip επιτρέπει στον φορητό υπολογιστή να μετατρέπεται εύκολα σε tablet και σε οθόνη προβολής

  • Δημιουργήστε, επεξεργαστείτε και οργανώστε με την τεχνολογία TRILUMINOS® Display για κινητές συσκευές και την οθόνη αφής υψηλής απόκρισης Full HD1

  • Βγάλτε και εξατομικεύστε φωτογραφίες ή έγγραφα με την πίσω κάμερα με αισθητήρα ‘Exmor RS for PC’ με 8 megapixel (μόνο στο VAIO Fit 13A) και τη γραφίδα digitizer (σε επιλεγμένα μοντέλα, διατίθεται ως αξεσουάρ)

Αντλήστε έμπνευση από το νέο VAIO Fit multi-flip™, από τη Sony, τον καινοτόμο φορητό υπολογιστή που συνδυάζει την παραγωγικότητα με την ψυχαγωγία. Με όμορφο σκελετό αλουμινίου, είναι όλα όσα θα περίμενε κανείς από ένα ισχυρό υπολογιστή multimedia … αλλά αυτό είναι μόνο η αρχή.

Το VAIO Fit μεταμορφώνεται εύκολα, στο λεπτό, σε ένα tablet με οθόνη αφής γρήγορης απόκρισης. Κρατήστε σημειώσεις και γράψτε τις ιδέες σας, απολαύστε εφαρμογές ή περιηγηθείτε στο διαδίκτυο στην οθόνη Full HD1 με όλη την ελευθερία και την κίνηση των Windows 8. Βρήκατε κάτι ενδιαφέρον; Γυρίστε πάλι την οθόνη για να σταθεί το VAIO σε λειτουργία προβολής, και δείξτε τις εικόνες σας, με εξαιρετικές λεπτομέρειες και ζωντανά χρώματα, χάρη στην τεχνολογία TRILUMINOS Display για κινητές συσκευές.

Και τι specs δίνει;!

Το νέο VAIO Fit διαθέτει ανυπέρβλητα χαρακτηριστικά, που θα βοηθήσουν την παραγωγικότητα και την ψυχαγωγία σας να ανέβουν σε άλλα επίπεδα. Οι επεξεργαστές τελευταίας γενιάς Intel® Core™ σάς δίνουν άλλη ταχύτητα στις καθημερινές σας εργασίες. Με την τεχνολογία NVIDIA® OptimusTM (μόνο στο VAIO Fit 15A) μπορείτε να απολαύσετε ταινίες και παιχνίδια με τα ομαλά και ευέλικτα γραφικά NVIDIA®. Η ζωή σας γίνεται πιο εύκολη, αφού μπορείτε να δουλεύετε για ώρες, χωρίς να διακόψετε για να φορτίσετε τη μπαταρία, ενώ με το φωτιζόμενο πληκτρολόγιο υψηλής απόκρισης θα πληκτρολογείτε με άνεση – ή θα παίζετε– μέχρι αργά το βράδυ.

Ψυχαγωγηθείτε στην ευκρινή και φωτεινή οθόνη Full HD1 με τεχνολογία TRILUMINOS Display για κινητές συσκευές που σας προσφέρει μια ευρεία παλέτα πλούσιων και φυσικών χρωμάτων. Βασισμένο στην τεχνολογία της περίφημης BRAVIA TV της Sony, το X-Reality™ για κινητές συσκευές προσφέρει ευκρινείς εικόνες, που σφύζουν από ρεαλιστικές λεπτομέρειες.

Τραβήξτε καθαρά εστιασμένες φωτογραφίες με την πίσω κάμερα, που διαθέτει αισθητήρα εικόνας ‘Exmor RS for PC’, 8 megapixel (μόνο στο VAIO Fit 13A) για ευκρινείς λήψεις με αναλυτικές λεπτομέρειες – ακόμα και σε χαμηλό φωτισμό. Στη συνέχεια βάλτε μπροστά τη δημιουργικότητά σας με τη μοναδική εφαρμογή ‘CamScanner’. Συλλάβετε και ρετουσάρετε τις φωτογραφίες ή τα έγγραφά σας αυτόματα, με την αυτόματη ανίχνευση άκρης και τη διόρθωση τραπεζοειδούς παραμόρφωσης (keystone) για να διασφαλίσετε ότι όλα αποτυπώνονται σωστά και ρεαλιστικά. Σκιτσάρετε, ζωγραφίστε ή φτιάξτε χειρόγραφες σημειώσεις με την ψηφίδα digitizer (προαιρετική στο Fit 15A) και το ‘VAIO Paper’. Και όταν τελειώσετε, ανεβάστε τα αποτελέσματα της δουλειάς σας στο cloud για να τα μοιραστείτε.

13Fall_VAIOFit15A_21_product_cut_close_S-1200

Βγάλτε στην επιφάνεια τον σκηνοθέτη, που κρύβετε μέσα σας, με το Imagination Studio™, έκδοση για VAIO, την εύχρηστη σουίτα λογισμικού δημιουργικότητας εικόνας και ήχου, που δημιούργησε η Sony. Ρετουσάρετε τα οικιακά σας βίντεο με επαγγελματικά εφέ, ή δημιουργήστε και μοιραστείτε φανταστικά μουσικά κομμάτια.

Ο φορητός υπολογιστής VAIO Fit έχει ήχο εξίσου καλό με την εμφάνισή του. Βυθιστείτε στον πεντακάθαρο ήχο που έχει βελτιστοποιηθεί για την αγαπημένη σας μουσική και τις αγαπημένες σας ταινίες. Η λειτουργία ClearAudio+ σάς προσφέρει τέσσερις διαφορετικές ρυθμίσεις για κάθε περιεχόμενο, ή προκαθορισμένο αντισταθμιστή και εφέ, που θα καλύψουν τις προτιμήσεις σας.

Θέλετε να μοιραστείτε τη μουσική σας; Απλώς, ακουμπήστε τα ακουστικά ή τα ηχεία με ενεργοποιημένο NFC στο VAIO Fit σας, για να δημιουργήσετε άμεσα μία ασύρματη σύνδεση, χωρίς δύσκολες ρυθμίσεις. Μετά, μπορείτε να κάνετε streaming σε μουσική που έχετε αποθηκεύσει στο VAIO μέσα από τα ασύρματα αξεσουάρ σας.

13Fall_VAIO_Fit_15A_back_01_S-1200

Ο νέος VAIO Fit multi-flip™ θα είναι διαθέσιμος, σε οθόνη μεγέθους 33,7 εκ. (13,3”) και 39,5 εκ. (15,5”), στην αγορά από το Φθινόπωρο του 2013..

Βασικές προδιαγραφές

Μοντέλο

VAIO® Fit 13A

Επεξεργαστής

Intel® Core™ i5-4200U Processor

με τεχνολογία Intel® Turbo Boost

Λειτουργικό σύστημα

Windows 8

Μνήμη

8GB DDR3L SDRAM 1600MT/s

Χώρος αποθήκευσης

128GB SSD

Οθόνη

Οθόνη TRILUMINOS Display 33,7 χλστ. (13,3”) για κινητές συσκευές,

Full HD (1920×1080) με ευρύ λόγο πλευρών(16:9), X-Reality for mobile, Οθόνη OptiContrast, Χωρητική οθόνη αφής 10 πόντων

Γραφικά

Intel® HD Graphics 4400

Άλλα χαρακτηριστικά

Γραφίδα digitizer, Πίσω κάμερα 8 Megapixel με αισθητήρα ‘ExmorRS for PC’ για αυτόματη εστίαση, Μπροστά κάμερα web HD με αισθητήρα ‘Exmor R for PC’, WLAN IEEE 802.11a/b/g/n, USB 3.0 με φόρτιση USB (x1), USB 3.0 (x1), Bluetooth® τυπική έκδοση 4.0 + HS, έξοδος HDMI, υποδοχή κάρτας μνήμης SD, στερεοφωνικά ηχεία με λειτουργία ClearAudio+, Αισθητήρες (NFC, Accelerometer, Gyro, Digital Compass), Φωτιζόμενο πληκτρολόγιο backlit, προσαρμογέας HDMI σε VGA (προαιρετικό), Ethernet με AC σε Δρομολογητή Wi-Fi (προαιρετικό)

Διαστάσεις ΒxΥxΠ

Περίπου 223,4 χλστ. x 14,3-17,9 χλστ. x 325,4 χλστ.

Βάρος

Κατά προσέγγιση 1,2 κιλά (με την παρεχόμενη μπαταρία)

Διάρκεια μπαταρίας

Δεν είναι ακόμα διαθέσιμη η πληροφορία

Μοντέλο

VAIO® Fit 15A

Επεξεργαστής

Μέχρι Intel® Core™ i7-4500U

με τεχνολογία Intel® Turbo Boost

Λειτουργικό σύστημα

Windows 8

Μνήμη

8GB DDR3L SDRAM 1600MT/s

Χώρος αποθήκευσης

1TB Hybrid HDD

Οθόνη

Οθόνη TRILUMINOS Display 39,5 χλστ. (15,5”) για κινητές συσκευές,

Ανάλυση Full HD (1920 x 1080)  με ευρύ λόγο πλευρών(16:9), X-Reality for mobile, Οθόνη OptiContrast, Χωρητική οθόνη αφής 10 πόντων

Γραφικά

NVIDIA® GeForce® GT 735M με τεχνολογία NVIDIA® Optimus™ & Intel® HD Graphics 4400

2GB μέγεθος μνήμης Video RAM

Άλλα χαρακτηριστικά

WLAN IEEE 802.11b/g/n, USB 3.0 με φόρτιση USB (x2), USB 3.0 (x1), Ethernet (RJ-45 Direct Port), Bluetooth® τυπική έκδοση 4.0 + HS, έξοδος HDMI, υποδοχή κάρτας μνήμης SD, στερεοφωνικά ηχεία με λειτουργία ClearAudio+, Μπροστά κάμερα web HD με αισθητήρα ‘Exmor R for PC’, Φωτιζόμενο πληκτρολόγιο backlit, Αισθητήρες (NFC, Accelerometer, Gyro, Digital Compass), γραφίδα digitizer (προαιρετικό)

Διαστάσεις ΒxΥxΠ

Περίπου 253,8 χλστ. x 17,9-19,9 χλστ. x 377,1 χλστ.

Βάρος

Κατά προσέγγιση 2 κιλά (με την παρεχόμενη μπαταρία)

Διάρκεια μπαταρίας

Δεν είναι ακόμα διαθέσιμη η πληροφορία

13Fall_VAIO_Fit_14A_Hero06_S_startscreen